reklama
Ja migren nie miewam, ale mam napięciowe bóle głowy, a na to już tabletek nie ma .
Znaczy to tyle, że może mnie boleć mocno głowa przez bite dwa tygodnie i jedynie wtedy biorę ibuprofen, który lekko niweluje ból, ale jest takie uczucie ćmienia.
Zaczyna się to od bólu oka i czasem dochodzą mdłości.
Znaczy to tyle, że może mnie boleć mocno głowa przez bite dwa tygodnie i jedynie wtedy biorę ibuprofen, który lekko niweluje ból, ale jest takie uczucie ćmienia.
Bolilol
Fanka BB :)
a próbowałaś solpadeine max rozpuszczalną?Ja migren nie miewam, ale mam napięciowe bóle głowy, a na to już tabletek nie ma .
Charlotte9
Dzień dobry w sobotę, powiedzcie ze przynajmniej Wam dobrze ten dzień mija!! Ja wczoraj miałam w planach winko i film z mężem ale po sprzątaniu padłam z tego zmęczenia, jestem już wszystkim zmęczona fizycznie i psychicznie Dziś wstałam niewyspana, cała spuchnięta z bólem głowy i brakiem humoru.. rano zrobiłam kolejny babyplan i znowu przed widać było kreskę testową Miałam w planach spędzić ten weekend na kanapie ale oczywiście wyskoczyła nam impreza, mam nadzieje z uda mi się wymigać od picia i jutrzejszego dnia nie spędzę na kacu..
ewm
Ja miałam dwa i też bardzo współczujęBoże laski współczuję wam. Miałam migrenę raz w życiu i błagam o nigdy więcej
Od dwóch dni lekkie plamienia i dzisiaj już pełną parą. Jak myślicie dziewczyny, czy mogę w tym cyklu po miesiączce zaryzykować z acardem w związku z tym moim pai? Wiem że powinnam konsultować z lekarzem, rozmawiałam z kilkoma i . A dużo dziewczyn z mutacją na forum pisze że podczas starań bierze żeby rozrzedzać krew. Serio, tak mnie to świerzbi żeby spróbować... Tylko proszę na mnie nie krzyczeć że chce coś robić bez konsultacji
Bolilol
o rety... Przykro mi a musicie iść na te imprezę?Dzień dobry w sobotę, powiedzcie ze przynajmniej Wam dobrze ten dzień mija!! Ja wczoraj miałam w planach winko i film z mężem ale po sprzątaniu padłam z tego zmęczenia, jestem już wszystkim zmęczona fizycznie i psychicznie Dziś wstałam niewyspana, cała spuchnięta z bólem głowy i brakiem humoru.. rano zrobiłam kolejny babyplan i znowu przed widać było kreskę testową Miałam w planach spędzić ten weekend na kanapie ale oczywiście wyskoczyła nam impreza, mam nadzieje z uda mi się wymigać od picia i jutrzejszego dnia nie spędzę na kacu..
Tak. Działanie w tym przypadku podobne do ibuprofenu.a próbowałaś solpadeine max rozpuszczalną?
Nic, taka moja uroda.
Miała to moja babcia, ma to moja mama i mam ja.
Zresztą, sporo odziedziczyłam po babci- słaby wzrok, okropne bóle głowy i problemy z tarczycą.
Mam nadzieję, że Alzheimer mnie nie złapie, jak moją kochaną babcię …
Bolilol
a masz jakieś przeciwwskazania do brania acardu? W sensie jak sobie otworzysz ulotkę w necie i tam są przeciwwskazania, to się łapiesz pod któreś?Ja miałam dwa i też bardzo współczuję
Od dwóch dni lekkie plamienia i dzisiaj już pełną parą. Jak myślicie dziewczyny, czy mogę w tym cyklu po miesiączce zaryzykować z acardem w związku z tym moim pai? Wiem że powinnam konsultować z lekarzem, rozmawiałam z kilkoma i . A dużo dziewczyn z mutacją na forum pisze że podczas starań bierze żeby rozrzedzać krew. Serio, tak mnie to świerzbi żeby spróbować... Tylko proszę na mnie nie krzyczeć że chce coś robić bez konsultacji
Lauritaa
Moderator
Dziewczyny męczy mnie pewna sprawa.
Chodzi o tabletki dopochwowe, biore je uwazam ze dobrze wkladam ale po jakies godzinie czy 2 juz mi wykatuje taki ala serek i rano tez, potem jest juz ok . Czy tak musi byc, wiem ze truje Wam tyłek ale bardzo chce aby ten lek działał prawidłowo !
Po jakim czasie można isc do toalety, po 2-3 h budzę się bo chce mi się siku i boję sie, ze wysikam to czy coś
Chodzi o tabletki dopochwowe, biore je uwazam ze dobrze wkladam ale po jakies godzinie czy 2 juz mi wykatuje taki ala serek i rano tez, potem jest juz ok . Czy tak musi byc, wiem ze truje Wam tyłek ale bardzo chce aby ten lek działał prawidłowo !
Po jakim czasie można isc do toalety, po 2-3 h budzę się bo chce mi się siku i boję sie, ze wysikam to czy coś
reklama
Charlotte9
niestety tak..o rety... Przykro mi a musicie iść na te imprezę?
Podziel się: