reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja migren nie miewam, ale mam napięciowe bóle głowy, a na to już tabletek nie ma 😕.

Znaczy to tyle, że może mnie boleć mocno głowa przez bite dwa tygodnie i jedynie wtedy biorę ibuprofen, który lekko niweluje ból, ale jest takie uczucie ćmienia.

Zaczyna się to od bólu oka i czasem dochodzą mdłości.

Ja migren nie miewam, ale mam napięciowe bóle głowy, a na to już tabletek nie ma 😕.

Znaczy to tyle, że może mnie boleć mocno głowa przez bite dwa tygodnie i jedynie wtedy biorę ibuprofen, który lekko niweluje ból, ale jest takie uczucie ćmienia.

Zaczyna się to od bólu oka i czasem dochodzą mdłości.
a próbowałaś solpadeine max rozpuszczalną?

Dzień dobry w sobotę, powiedzcie ze przynajmniej Wam dobrze ten dzień mija!! Ja wczoraj miałam w planach winko i film z mężem ale po sprzątaniu padłam z tego zmęczenia, jestem już wszystkim zmęczona fizycznie i psychicznie 😩 Dziś wstałam niewyspana, cała spuchnięta z bólem głowy i brakiem humoru.. rano zrobiłam kolejny babyplan i znowu przed widać było kreskę testową 🤦‍♀️ Miałam w planach spędzić ten weekend na kanapie ale oczywiście wyskoczyła nam impreza, mam nadzieje z uda mi się wymigać od picia i jutrzejszego dnia nie spędzę na kacu..

Boże laski współczuję wam. Miałam migrenę raz w życiu i błagam o nigdy więcej
Ja miałam dwa i też bardzo współczuję 😔
Od dwóch dni lekkie plamienia i dzisiaj już 🩸 pełną parą. 😔 Jak myślicie dziewczyny, czy mogę w tym cyklu po miesiączce zaryzykować z acardem w związku z tym moim pai? Wiem że powinnam konsultować z lekarzem, rozmawiałam z kilkoma i 💩. A dużo dziewczyn z mutacją na forum pisze że podczas starań bierze żeby rozrzedzać krew. Serio, tak mnie to świerzbi żeby spróbować...🙄 Tylko proszę na mnie nie krzyczeć że chce coś robić bez konsultacji 🙈

Dzień dobry w sobotę, powiedzcie ze przynajmniej Wam dobrze ten dzień mija!! Ja wczoraj miałam w planach winko i film z mężem ale po sprzątaniu padłam z tego zmęczenia, jestem już wszystkim zmęczona fizycznie i psychicznie 😩 Dziś wstałam niewyspana, cała spuchnięta z bólem głowy i brakiem humoru.. rano zrobiłam kolejny babyplan i znowu przed widać było kreskę testową 🤦‍♀️ Miałam w planach spędzić ten weekend na kanapie ale oczywiście wyskoczyła nam impreza, mam nadzieje z uda mi się wymigać od picia i jutrzejszego dnia nie spędzę na kacu..
o rety... Przykro mi :( a musicie iść na te imprezę?

a próbowałaś solpadeine max rozpuszczalną?
Tak. Działanie w tym przypadku podobne do ibuprofenu.

Nic, taka moja uroda🤷🏻‍♀️.
Miała to moja babcia, ma to moja mama i mam ja.

Zresztą, sporo odziedziczyłam po babci- słaby wzrok, okropne bóle głowy i problemy z tarczycą.

Mam nadzieję, że Alzheimer mnie nie złapie, jak moją kochaną babcię 🤞🏻😕

Ja miałam dwa i też bardzo współczuję 😔
Od dwóch dni lekkie plamienia i dzisiaj już 🩸 pełną parą. 😔 Jak myślicie dziewczyny, czy mogę w tym cyklu po miesiączce zaryzykować z acardem w związku z tym moim pai? Wiem że powinnam konsultować z lekarzem, rozmawiałam z kilkoma i 💩. A dużo dziewczyn z mutacją na forum pisze że podczas starań bierze żeby rozrzedzać krew. Serio, tak mnie to świerzbi żeby spróbować...🙄 Tylko proszę na mnie nie krzyczeć że chce coś robić bez konsultacji 🙈
a masz jakieś przeciwwskazania do brania acardu? W sensie jak sobie otworzysz ulotkę w necie i tam są przeciwwskazania, to się łapiesz pod któreś?

Dziewczyny męczy mnie pewna sprawa.
Chodzi o tabletki dopochwowe, biore je uwazam ze dobrze wkladam ale po jakies godzinie czy 2 juz mi wykatuje taki ala serek i rano tez, potem jest juz ok . Czy tak musi byc, wiem ze truje Wam tyłek ale bardzo chce aby ten lek działał prawidłowo !
Po jakim czasie można isc do toalety, po 2-3 h budzę się bo chce mi się siku i boję sie, ze wysikam to czy coś :(

reklama
Do góry