reklama
Kaala
Fanka BB :)
Właśnie ja muszę sobie kupić jakieś dresiki fajne. Ale Primarka to ja mam w Krakowie a do niego mam z 300kmRamoneskę skóropodobną i dresy w Primarku. Ale były spoko promki dla facetów więc mężowi kupiłam kurtkę zimową za grosze, buty wiosenne, jeansy i koszulę.
Kaala
Nie znam się na temp. Ale póki nie ma wszystko się może wydarzyć ale z tego do kojarzę wysoka temp chyba dobrze wróży ?Temperatura mnie rano z robiła w ciula taki solidny skok w takim dniu cyklu, ale test ciążowy był bezlitosny
Bolilol
tak, taki ładny skok w górę mógł być dobrym znakiem, jeszcze nigdy takiego nie miałam w tak późnym dpo, oczywiscie od razu jak to zobaczyłam zaczęły piec mnie sutki ale chyba się temperatura nie dogadała z testem ciążowym, bo on zdecydowanie nic o mojej ciąży nie wieNie znam się na temp. Ale póki nie ma wszystko się może wydarzyć ale z tego do kojarzę wysoka temp chyba dobrze wróży ?
Aż jestem ciekawa co się jutro stanie z tą temperaturą
Justynka28
A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało
Brownie1992
Moderator
Właśnie byliśmy w KrakowieWłaśnie ja muszę sobie kupić jakieś dresiki fajne. Ale Primarka to ja mam w Krakowie a do niego mam z 300km
Ale mamy porównanie do Primarka w Holandii i tam jakość ubrań jest dużo dużo lepsza niestety. Więc ten w Pl nie powala
Brownie1992
Moderator
Liczyłam na Twoje II kreski w tym cykluTemperatura mnie rano z robiła w ciula taki solidny skok w takim dniu cyklu, ale test ciążowy był bezlitosny
królowa_kresek😉🙃
I trwa to czasem od 3 m-cy do 6 m-cy a nawet roku, zalezy jak dlugo był.A z testosteronem to chyba jest tak że później muszę wziąć leki na odblokowanie się bo to hamuje coś tam z plemnikami
(Mąż też był na cyklu )
Brownie1992
Moderator
Moim zdaniem jeśli cwiczysz na codzień to normalny wysiłek który masz standardowo nie ma wpływu na zagnieżdżenie. Raczej chodzi o jakieś sytuacje niestandardowe.A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało
reklama
asiasiasia
ja niestety twaz poniewaz mam lekki hisutyzm nie widac tego ale wkurwia mnieDzień dobry! Ja wstałam po 6 z własnej woli już mi się pranie kończy robić . Miłej soboty !
@asiasiasia gratulacje! Co tu Bisz laserem ?ja w grudniu zaczęłam nogi no i muszę teraz czekać z kolejnymi zabiegami , moja kosmetyczka mówiła że mogę wrócić w listopadzie bo kp nie jest przeciwskazaniem. Ale serio po jednym zabiegu mam 2/3 kłaków mniej
Podziel się: