reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Temperatura mnie rano z robiła w ciula :( taki solidny skok w takim dniu cyklu, ale test ciążowy był bezlitosny 🥺

Załączniki

• c66ddc85-4b99-4d13-8944-5e7e98ee2704.jpeg
    c66ddc85-4b99-4d13-8944-5e7e98ee2704.jpeg
    31,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ramoneskę skóropodobną i dresy w Primarku. Ale były spoko promki dla facetów więc mężowi kupiłam kurtkę zimową za grosze, buty wiosenne, jeansy i koszulę. 🙂
Właśnie ja muszę sobie kupić jakieś dresiki fajne. Ale Primarka to ja mam w Krakowie a do niego mam z 300km 😂

Nie znam się na temp. Ale póki nie ma 🩸 wszystko się może wydarzyć 🥰🤞 ale z tego do kojarzę wysoka temp chyba dobrze wróży ?
tak, taki ładny skok w górę mógł być dobrym znakiem, jeszcze nigdy takiego nie miałam w tak późnym dpo, oczywiscie od razu jak to zobaczyłam zaczęły piec mnie sutki 🤣🤦‍♀️ ale chyba się temperatura nie dogadała z testem ciążowym, bo on zdecydowanie nic o mojej ciąży nie wie 😅

Aż jestem ciekawa co się jutro stanie z tą temperaturą 🤔

A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało 😅

A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało 😅
Moim zdaniem jeśli cwiczysz na codzień to normalny wysiłek który masz standardowo nie ma wpływu na zagnieżdżenie. Raczej chodzi o jakieś sytuacje niestandardowe.

reklama
Dzień dobry! Ja wstałam po 6 z własnej woli 😅 już mi się pranie kończy robić . Miłej soboty !

@asiasiasia gratulacje! Co tu Bisz laserem ?ja w grudniu zaczęłam nogi no i muszę teraz czekać z kolejnymi zabiegami , moja kosmetyczka mówiła że mogę wrócić w listopadzie bo kp nie jest przeciwskazaniem. Ale serio po jednym zabiegu mam 2/3 kłaków mniej 😊
ja niestety twaz poniewaz mam lekki hisutyzm nie widac tego ale wkurwia mnie

Do góry