reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Temperatura mnie rano z robiła w ciula :( taki solidny skok w takim dniu cyklu, ale test ciążowy był bezlitosny 🥺

Załączniki

• c66ddc85-4b99-4d13-8944-5e7e98ee2704.jpeg
    c66ddc85-4b99-4d13-8944-5e7e98ee2704.jpeg
    31,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ramoneskę skóropodobną i dresy w Primarku. Ale były spoko promki dla facetów więc mężowi kupiłam kurtkę zimową za grosze, buty wiosenne, jeansy i koszulę. 🙂
Właśnie ja muszę sobie kupić jakieś dresiki fajne. Ale Primarka to ja mam w Krakowie a do niego mam z 300km 😂

Nie znam się na temp. Ale póki nie ma 🩸 wszystko się może wydarzyć 🥰🤞 ale z tego do kojarzę wysoka temp chyba dobrze wróży ?
tak, taki ładny skok w górę mógł być dobrym znakiem, jeszcze nigdy takiego nie miałam w tak późnym dpo, oczywiscie od razu jak to zobaczyłam zaczęły piec mnie sutki 🤣🤦‍♀️ ale chyba się temperatura nie dogadała z testem ciążowym, bo on zdecydowanie nic o mojej ciąży nie wie 😅

Aż jestem ciekawa co się jutro stanie z tą temperaturą 🤔

A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało 😅

A czy ma jakieś uzasadnienie ograniczanie wysiłku i seksu w czasie potencjalnego zagnieżdżenia? Gdzieś czytałam że nie należy przesadzać z wysiłkiem fizycznym. Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie , ale tak mnie to zaintrygowało 😅
Moim zdaniem jeśli cwiczysz na codzień to normalny wysiłek który masz standardowo nie ma wpływu na zagnieżdżenie. Raczej chodzi o jakieś sytuacje niestandardowe.

reklama
Dzień dobry! Ja wstałam po 6 z własnej woli 😅 już mi się pranie kończy robić . Miłej soboty !

@asiasiasia gratulacje! Co tu Bisz laserem ?ja w grudniu zaczęłam nogi no i muszę teraz czekać z kolejnymi zabiegami , moja kosmetyczka mówiła że mogę wrócić w listopadzie bo kp nie jest przeciwskazaniem. Ale serio po jednym zabiegu mam 2/3 kłaków mniej 😊
ja niestety twaz poniewaz mam lekki hisutyzm nie widac tego ale wkurwia mnie

Do góry