Bolilol
Fanka BB :)
gratulacjeeeee!Aaaaaa zapomnialam powiedziec hehe w watentynki powiedzialam Tak ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjeeeee!Aaaaaa zapomnialam powiedziec hehe w watentynki powiedzialam Tak ;p
GratulacjeAaaaaa zapomnialam powiedziec hehe w watentynki powiedzialam Tak ;p
wybacz, jest sporo dziewczyn i nie każdej historię pamiętam.
Masz skierowanie na HCG i będziesz je robić jak przyjdzie okres? Jeśli chodzi o betę hcg to chyba bez sensu, bo to badanie określa czy jesteś w ciąży czy nie
GratulacjeAaaaaa zapomnialam powiedziec hehe w watentynki powiedzialam Tak ;p
U mnie w domu zawsze ktoś był oprócz mnie.Ja za to długo mieszkałam sama, w dzieciństwie też często siedziałam sama i zawsze lubiłam ten czas.
Teraz jakoś nie uwielbiam spać sama jak mi smutno, ale też nie jest to dla mnie duży problem.
Jesteś ze Śląska? Nigdzie indziej nie spotkałam się z nazywaniem dziadka opąU mnie w domu zawsze ktoś był oprócz mnie.
W dzieciństwie babcia z opą, bo mama była w pracy.
Teraz opa i mama.
Mąż i ja pracujemy na jedną zmianę, to nigdy w nocy sama nie zostaję.
Tak jak to przemyślałam, to nigdy w swoim życiu sama nie zostałam.
Nie znam i nie lubię uczucia samotności- ja muszę mieć kogoś do kłapania jęzorem obok siebie.