reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hejka dziewczyny :) nie bardzo mam jak pisac ostatnio bo ciagle w biegu. Czekam na @ powinna byc dzisiaj ale niestety jej nie ma. Nie wiem czy bede jutro testowac. Bo w sumie nie wiem jak na to patrzec. Ponoc po lyzeczkowaniu moze @ wystapic od 4 tygodni do 6. Lekarz kazal liczyc dzien lyzeczkowania jako dzien @ i wyliczyl ze powinnam juz 18 dostac @. Ale czekam. No chyba ze zaskoczylam ale watpie. Nawet testu nie kupilam ;p

Hejka dziewczyny :) nie bardzo mam jak pisac ostatnio bo ciagle w biegu. Czekam na @ powinna byc dzisiaj ale niestety jej nie ma. Nie wiem czy bede jutro testowac. Bo w sumie nie wiem jak na to patrzec. Ponoc po lyzeczkowaniu moze @ wystapic od 4 tygodni do 6. Lekarz kazal liczyc dzien lyzeczkowania jako dzien @ i wyliczyl ze powinnam juz 18 dostac @. Ale czekam. No chyba ze zaskoczylam ale watpie. Nawet testu nie kupilam ;p
testuj, co Ci szkodzi

Aaaaaa zapomnialam powiedziec hehe w watentynki powiedzialam Tak ;p

Załączniki

• a34a012b-e036-4ba8-9a0c-03481fa477de.jpeg
    a34a012b-e036-4ba8-9a0c-03481fa477de.jpeg
    117,5 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry