reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej,
Dziewczyny właśnie odnośnie zębów to rozważam założenie aparatu ortodontycznego. Myślicie, ze przy staraniach jest sens brać się za to? Konieczne będą prześwietlenia, a w ciąży nie wolno..
Z drugiej strony staramy się dwa lata. Cały czas z czegoś rezygnuje, bo może się uda. I nic :/
Hej, aktualnie noszę aparat. Zdjęcia, jak już, to tylko na początku robią a potem to już niepotrzebne… więc śmiało 😀
Też długo się staramy… ale nie można wszystkiego z tego powodu odkładać. Powodzenia 😀

reklama
Też tak kiedyś miałam, także rozumiem. Czasem jak nie mogłam spać to mopik i od razu było mi lepiej. Albo układanie w szafie. Teraz jak nie muszę to tego nie robię, ale daleko mi też od typu syfiarza, na przykład blat w kuchni musi być czysty i nie zagracony inaczej od razu jestem zła.
przybijam piąteczke 😂 u mnie może nie byc nic do jedzenia jak goście przychodzą ale porządek zawsze, tylko maz ma przeebane bo ciagle musi się pilnować 😂

Hej, aktualnie noszę aparat. Zdjęcia, jak już, to tylko na początku robią a potem to już niepotrzebne… więc śmiało 😀
Też długo się staramy… ale nie można wszystkiego z tego powodu odkładać. Powodzenia 😀
Apropo odkładania to ja muszę sobie dzisiaj majówkę zarezerwować. Jeszcze niedawno myślałam, że będę już wtedy na pewno w ciąży, ale cóż....

@LadyCaro ogarnęłaś sobie paszporty, czy jednak Turcja?

@Bolilol a jaką witaminę C przyjmujesz? Taka jest ok?

Tylko jak kupuję w Roosmanie ze stewią, ale zawartość składników "bazowych" taka sama.
nie wiem, nie znam się :D ja kupiłam zwykłą wit C na aliness po prostu, nie przykładałam jakieś większej wagi do tego :D

Ale to takie granie na emocjach. "Zniszczyć". Po prostu wyciągnąć z lodówki i samo się "zepsuje". A tu taka retoryka jakby się co najmniej dokonywało zabójstwa.
gdzie? U mnie taka retoryka? Nigdy w życiu.
Użyłam powszechnego sformułowania, tak wszędzie czytam, piszą o "zniszczeniu", więc i ja tak powtarzam, nie chciałam nikogo urazić, przepraszam

Apropo odkładania to ja muszę sobie dzisiaj majówkę zarezerwować. Jeszcze niedawno myślałam, że będę już wtedy na pewno w ciąży, ale cóż....

@LadyCaro ogarnęłaś sobie paszporty, czy jednak Turcja?
Jeszcze nie ogarnęłam, mam się za to wziać, ale na wakacje zdecydowaliśmy się na jakiegoś lasta, bo teraz te wizyty, może ta inseminacja to cieżko mi jakoś to planować. Więc na spontanie

reklama
Do góry