reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
mi tez endokrynolog przepisał Jodid, leczę się euthyroxem, ale jak mu powiedziałam ze się staram to stwierdził ze tarczyca może być, ale dopisze ten jod (mówił powód ale już nie pamietam XD)
To ja dostałam całkiem odwrotne zalecenia… ciekawe to jest ze każdy lekarz ma inne podejście do sprawy, ale może widzi to szerzej i oba schematy postępowania są prawidłowe 😉 gubię się w tym już powoli

Bardzo bym chciała wrzucić pozytywne ale nic z tego. Mialam dzis zrobic ten elektroniczny ale dziecko obudziło mnie o 3:30 że zażygało łóżko. Wiec jak już wstałam to zachciało mi się siku także jak wstałam 3 godziny później to stwierdziłam że poczekam z nim do jutra i zrobilam te. Ale oczywiście biało także pewnie i jutro wyjdzie negatywny
Mam omamy, widzę cienie na obu👀👁👀

mało jest takich, żeby brał 1 tabletkę dziennie. Najczęściej to są 2 rano, 2 wieczorem :/ Chociaż też wszystkich nie ogarniałam, więc moze są jakies fajne, to moze dziewczyny polecą
ja siadam na poważnie do tego w weekend, ale jak tak patrzyłam, to w tych "zbiorowych" są naprawdę dużo mniejsze dawki wszystkiego niż jak się kupuje pojedynczo. Ale tak naprawdę ogromnie mniejsze

U nas chyba by było lepiej jechać na grubo, żeby żarł wszystko osobno przez te trzy miesiące, jak myślisz? Żeby sie dosuplementowal na maxa, a jak za 3 miesiące wyniki będą lepsze to go przerzucimy na coś normalnego?

ja siadam na poważnie do tego w weekend, ale jak tak patrzyłam, to w tych "zbiorowych" są naprawdę dużo mniejsze dawki wszystkiego niż jak się kupuje pojedynczo. Ale tak naprawdę ogromnie mniejsze

U nas chyba by było lepiej jechać na grubo, żeby żarł wszystko osobno przez te trzy miesiące, jak myślisz? Żeby sie dosuplementowal na maxa, a jak za 3 miesiące wyniki będą lepsze to go przerzucimy na coś normalnego?
suple to jedno, dieta też jest ważna, ale podstawa to dobry andro. Też mi cieżko radzić bo mój Stary bierze leki i pewnie to to w głównej mierze boostnęło plemniki.

mi tez endokrynolog przepisał Jodid, leczę się euthyroxem, ale jak mu powiedziałam ze się staram to stwierdził ze tarczyca może być, ale dopisze ten jod (mówił powód ale już nie pamietam XD)
a to chyba wtedy dobrze to trzeba brac, tymbardziej ze tylko 1 tabletka 😀

To ja dostałam całkiem odwrotne zalecenia… ciekawe to jest ze każdy lekarz ma inne podejście do sprawy, ale może widzi to szerzej i oba schematy postępowania są prawidłowe 😉 gubię się w tym już powoli
no nie wiadomo właśnie :( ja wcześniej nie dostalam tylko dopiero teraz hmm. Narazie ufam mojej Profesorce, a końcu tytuł zobowiązuje haha

reklama
ja raz poszłam do lekarza z dobrymi opiniami, nie mogłam już z rok zajść w ciąże, chciałam dorżność, ale nie wiedziałam gdzie szukac.
Wchodze do gabinetu, facet sie pyta w czym moze pomóc, ja zaczynam "staramy się z mężem o dziecko i nie wychodzi" a on "a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga". Byłam w takim szoku, ze zostałam do końca, ale nigdy nie wróciłam.
A są konkretne badania które potwierdzają, ze konkretnie z tym partnerem w ciążę się nie zajdzie, bo jego nasienie jest nieodpowiednie??? Jesssuu dramat kochasz kogos i spotyka Was cos takiego, jak się odnaleźć w takiej sytuacji.

Do góry