Bolilol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co na to lekarze? Przecież jeśli nie masz stałej to coś jest nie tak4cs - 12 dni
5cs - 14 dni
6cs - 16 dni
do tej pory nic, tak jak na plamienia w fazie lutealnej w każdym cyklu. Teraz lekarza mamy 28.02 i juz powinnam wtedy wiedzieć jak długa była faza lutealna w tym cyklu i może on uzna, że np. warto, przyjąć moje pieniądze i zrobić mi histeroa co na to lekarze? Przecież jeśli nie masz stałej to coś jest nie tak
Kiedyś mi jedna gin powiedziała że może tak być że nie jesteśmy dopasowani i z innym partnerem zajde od razuznaczy może być tak, że ze sobą nie się uda a każdemy z osobna z innym pójdzie gładko..
Co miesiąc masz monitoring cyklu, że wiesz, jak długa jest faza lutealna?do tej pory nic, tak jak na plamienia w fazie lutealnej w każdym cyklu. Teraz lekarza mamy 28.02 i juz powinnam wtedy wiedzieć jak długa była faza lutealna w tym cyklu i może on uzna, że np. warto, przyjąć moje pieniądze i zrobić mi histero
Heh, może tak być (ale nie mówię oczywiście, że tak jest u Ciebie). Siostra koleżanki ma konflikt genetyczny z mężem, zachodzi w ciążę, ale każda kończy się poronieniem. Z badań wynika, że nigdy nie będą mieć zdrowego dziecka razem. Koszmar.Kiedyś mi jedna gin powiedziała że może tak być że nie jesteśmy dopasowani i z innym partnerem zajde od razu
w sumie pewnie lekarz założył, że masz stałą tylko owulację kiedy indziej. A na jakiej podstawie masz te wyliczenia faz?do tej pory nic, tak jak na plamienia w fazie lutealnej w każdym cyklu. Teraz lekarza mamy 28.02 i juz powinnam wtedy wiedzieć jak długa była faza lutealna w tym cyklu i może on uzna, że np. warto, przyjąć moje pieniądze i zrobić mi histero
Ja miałam zdjęcie na początku przygody z aparatem. Później już nie miałamWłaśnie zamierzam powrócić do normalnego życia sprzed starań, bo niedlugo zwariuje.
Zapisze się do tego ortodonty, szkoda czasu na czekanie.
Super wsparcie od mamusi. Musiała dowalić do pieca.Mam taki przypadek w otoczeniu, ze dziewczyna starała sie o 3 dziecko dosc długo i stosowała jakieś " kuracje na płodność " - tak to okreslam, bo nie znam szczegółów i zachorowała na raka, jej mama powiedziała, że nie chce nic juz mowić, ale po co jej to byly, "te kuracje" zwiekszają ryzyko zachorowania. Sama pomyslalam, ze to bzdura jakaś, ale wpisalam w googlach i faktycznie coś o tym jest.