reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Tu masz zwiększone nadzieje, a ja właśnie spisałam cykl na straty. Mam wrażenie, że nic z tego nie wyjdzie. Cycki bolą jak przed okresem choć zaczęły nieco wcześniej. W dodatku dotarło do mnie, że nadal okres nie unormował się po porodzie i mogłam nie wstrzelić się idealnie w dni płodne. Dziś mąż kazał mi kupić dwa testy ciążowe i w poniedziałek lub wtorek iść na betę ale mam przeczucie, że teraz nie pójdzie tak.latwo. 🤦‍♀️
Jak to mówiły dziewczyny mi nie raz tu na forum. Dopóki nie ma @ piłka jest w grze 🤞

no ale to normalne badanie prolaktyny pokazuje przecież 🤔 a czynnościowa?
Ja zrozumiałam to tak, że miałam robione to badanie po to, żeby sprawdzić czy torbiel ma wpływ na wysokość prolaktyny, czyli czy to guz hormonalny jest 🤔
Niby po tym teście można sprawić czy wysoka prolaktyna jest wywołana przez np. Guza przysadki bądź Np przez czynniki takie jak stres czy problemy z tarczyca albo nie wiadomo z jakiego powodu
Tak zrozumiałam czytając na ten temat

No ja już zaczynam robić rozsady warzywne 😁 Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora 😁 Może już do ziół też zacznę się przymierzać 😁 Polecam uprawianie swoich warzyw 😉👩‍🌾
Ja uprawiam coś innego 😁
Zach Galifianakis Flirting GIF

No ja już zaczynam robić rozsady warzywne 😁 Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora 😁 Może już do ziół też zacznę się przymierzać 😁 Polecam uprawianie swoich warzyw 😉👩‍🌾
podziwiam! U nas szwagier robi takie rzeczy, my jesteśmy za leniwi :D ale dwa lata temu posadziłam pomidorka w doniczce i wyrosło mi z tego drzewo prawie, płakałam przez tydzień jak w końcu w październiku usechl😅

Dobrze że roboty kupa w pracy i do tego zaraz wiosna i ogródek się zaczyna. 🏡👩‍🌾

też mam plan ogarnąć te łąkę w ogrodzie i taras :)
Co racja, to racja.
Za chwilę marzec, a my w tym roku zaplanowaliśmy doprowadzić podwórko i ogród do ładu i składu po ociepleniu, tzn. posprzątane zostało, ale przez remont fasady, zaniedbaliśmy ogród.
A mam np. 7 rododendronów, 10 krzaków róż, trzy azalie i mnóstwo innych kwiatów.
Nie wspominając o krzewach i drzewach owocowych plus warzywach.

Aa, No i po imprezie męża muszę przysiąść już tak konkretnie do planu wyjazdu, bookowaniu noclegów- trochę mi to czasu zajmie, bo muszę logistycznie wykonać to bardzo logicznie.

reklama
Aaa, i szykuje się remont sypialni mojej mamy.
Dostała łóżko pod choinkę i na razie cisza.
Także no…sporo rzeczy do odciągnięcia myśli od starań.

Do góry