Bolilol
Fanka BB :)
też mam plan ogarnąć te łąkę w ogrodzie i tarasDobrze że roboty kupa w pracy i do tego zaraz wiosna i ogródek się zaczyna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam plan ogarnąć te łąkę w ogrodzie i tarasDobrze że roboty kupa w pracy i do tego zaraz wiosna i ogródek się zaczyna.
Jak to mówiły dziewczyny mi nie raz tu na forum. Dopóki nie ma @ piłka jest w grzeTu masz zwiększone nadzieje, a ja właśnie spisałam cykl na straty. Mam wrażenie, że nic z tego nie wyjdzie. Cycki bolą jak przed okresem choć zaczęły nieco wcześniej. W dodatku dotarło do mnie, że nadal okres nie unormował się po porodzie i mogłam nie wstrzelić się idealnie w dni płodne. Dziś mąż kazał mi kupić dwa testy ciążowe i w poniedziałek lub wtorek iść na betę ale mam przeczucie, że teraz nie pójdzie tak.latwo.
i to mi się podoba!Jak to mówiły dziewczyny mi nie raz tu na forum. Dopóki nie ma @ piłka jest w grze
No ja już zaczynam robić rozsady warzywne Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora Może już do ziół też zacznę się przymierzać Polecam uprawianie swoich warzywteż mam plan ogarnąć te łąkę w ogrodzie i taras
Niby po tym teście można sprawić czy wysoka prolaktyna jest wywołana przez np. Guza przysadki bądź Np przez czynniki takie jak stres czy problemy z tarczyca albo nie wiadomo z jakiego powoduno ale to normalne badanie prolaktyny pokazuje przecież a czynnościowa?
Ja zrozumiałam to tak, że miałam robione to badanie po to, żeby sprawdzić czy torbiel ma wpływ na wysokość prolaktyny, czyli czy to guz hormonalny jest
Ja uprawiam coś innegoNo ja już zaczynam robić rozsady warzywne Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora Może już do ziół też zacznę się przymierzać Polecam uprawianie swoich warzyw
podziwiam! U nas szwagier robi takie rzeczy, my jesteśmy za leniwi ale dwa lata temu posadziłam pomidorka w doniczce i wyrosło mi z tego drzewo prawie, płakałam przez tydzień jak w końcu w październiku usechlNo ja już zaczynam robić rozsady warzywne Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora Może już do ziół też zacznę się przymierzać Polecam uprawianie swoich warzyw
Myślę że to poletko o którym mówisz każda z nas tu solidnie uprawia Jeśli dobrze zrozumiałam o co chodziJa uprawiam coś innego
Dobrze że roboty kupa w pracy i do tego zaraz wiosna i ogródek się zaczyna.
Co racja, to racja.też mam plan ogarnąć te łąkę w ogrodzie i taras