reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Wołowinę w plastrach pieczoną z warzywami w piekarniku do tego knedel czeski albo kluseczki śląskie.
Mąż chce udka- ja robię takie, jakby były z rożna.
I sałatkę z tortellini z rzeczy konkretnych.

Ze słodkich będę robić ule orzechowe z kremem ajerkoniakowym, ciasto bez pieczenia Bounty- z niego nakroję batoników i ciasto cytrynowiec-pomarańczowiec.

Miał być tort tradycyjny maślany, ale nie będzie🤷🏻‍♀️.
Ciasto bez pieczenia bounty😍

reklama
duży skok temperatury następuje dopiero dzień po owulacji.
Ale mi się często zdarza tak, że w dniu pozytywnego owulaka mam lekką zwyzke - ale to taka naprawdę symbolivzna: po prostu temperatura jest lekko wyższa niż poprzedniego dnia, z kolei w dniu owu jest lekki spadek
o kurcze to w takim razie mam pytanie kolejne, w czym to mierzenie temperatury pomaga? Bo myślałam ze służy do wyznaczenia owu 🫣

o kurcze to w takim razie mam pytanie kolejne, w czym to mierzenie temperatury pomaga? Bo myślałam ze służy to wyznaczenia owu 🫣
służy, ale już po owu. Stanowi mniej wiarygodne potwierdzenie, że dochodzi do owulacji, jak ktoś mierzy kilka miesięcy to jest mniej więcej w stanie określić, że może jutro się jej spodziewać itd. Ja dzięki owu wiem ile dokładnie dpo jestem

reklama
Do góry