MalaMi1992
Fanka BB :)
Domniemanej owulacji bo 100 % pewności nie mam....na podstawie testów lh.a w jaki sposób została wyznaczona data owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domniemanej owulacji bo 100 % pewności nie mam....na podstawie testów lh.a w jaki sposób została wyznaczona data owulacji?
to bym liczyła, że ok. 15 dni po pozytywnym teście lh powinien być już w miarę wiarygodny (choć wiadomo, najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki).Domniemanej owulacji bo 100 % pewności nie mam....na podstawie testów lh.
Wlasnie moja przypadłością jest też pozna owulacja co potwierdziło się we wszystkich ciążach. Wszystkie były młodsze o 2 tyg. Dlatego interesuje mnie ile dni od owulacji będzie wiarygodny. Dziękuję za odpto bym liczyła, że ok. 15 dni po pozytywnym teście lh powinien być już w miarę wiarygodny (choć wiadomo, najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki).
No to miłej zabawyByłam dzisiaj na powtónym monitoringu i pęcherzyk ma 23 mm, jeszcze nie pękł. Spodziewałam się tego, bo mam jeszcze dużo śluzu płodnego, ale fajnie jest mieć to potwierdzone przez specjalistę i USG
Każdy pakiet ma nazwę i u każdego opiekuna od sprzedaży detalicznej dostaniesz pełne info, ze świadczeniami, lista możliwych badań, lista placówek.niektóre z Was maja wykupione pakiety medyczne jak dobrze pamietam luxmed albo medicover
Może mi proszę wyjaśnić albo odesłać do jakieś strony żeby się dowiedzieć więcej na ten temat
Oraz według was plusy i minusy posiadania takiego pakietu
Będę wdzięczna za opinie i rady
Jak się ma 14 lat, to od przerywanego może i możnaA ja właśnie prasnęłam, jak sobie przypomniałam swoje początki z seksem, gdy myślałam, że można zajść w ciąże od seksu oralnego, przerywanego czy nawet od patrzenia na penisa.
Zdecydowanie nie.Co do wylatującej spermy.
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ?
Ja już 2,5-tygodniowa ciazaChciałam napisać, że bolą mnie cycki, a do tego mam plamienia, więc to na pewno implantacyjne i cionsz, ale teraz mi głupio
Kurde, mąż jutro wcześnie rano jedzie na delegację, więc nie wiem, czy cokolwiek dzisiaj zdziałamy :/No to miłej zabawy
To najlepsza data pod słońcem - 22.02.2022 urodziłam córkęDWUdziesty DRUGI DRUGIEGO miesiąca roku to jest zajebista data na pierwsze USG, musi być dobrze
nie implantacyjne, a implementacyjne!