Bolilol
Fanka BB :)
ale w sensie usg tarczycy czy piątkę tarczycowa z krwi też? Jak wyniki?Miałam tylko tarczycę badana ale to wgl nie związane z tym było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale w sensie usg tarczycy czy piątkę tarczycowa z krwi też? Jak wyniki?Miałam tylko tarczycę badana ale to wgl nie związane z tym było
ale ma swoje normalne owulację. Inaczej jakby nie miała.
Jest po stymulacja bo sama sobie zatrzymała owulację tabletami anty
ale takie clo np. podbija tsh, więc wydaje mi się, że już nawet to by warto było sprawdzić przed podaniem, a pisała, wcześniej, że nie miała tsh zbadanego.ale ma swoje normalne owulację. Inaczej jakby nie miała.
Jest po stymulacja bo sama sobie zatrzymała owulację tabletami anty
nie no jasne, że hormony też warto zbadać ale drożność też możnaale takie clo np. podbija tsh, więc wydaje mi się, że już nawet to by warto było sprawdzić przed podaniem, a pisała, wcześniej, że nie miała tsh zbadanego.
Ale może masz rację, może się we mnie obudziła panna wszystko-po-kolei niepotrzebnie
A pisałaś wtedy na forach?A ja właśnie prasnęłam, jak sobie przypomniałam swoje początki z seksem, gdy myślałam, że można zajść w ciąże od seksu oralnego, przerywanego czy nawet od patrzenia na penisa.
Niestety nie, ale google pewnie płonęło i kafeteria chyba bardziej i historie ze koleżanka koleżanki zaszła w jacuzzi bo ktoś wcześniej tam uprawiał seksA pisałaś wtedy na forach?
a w jaki sposób została wyznaczona data owulacji?A ja mam pytanie...ile dni od owulacji najlepiej wykonać test by był wiarygodny?
Producenci mówią o dniu spodziewanej miesiączki, czyli 13-14 dpoA ja mam pytanie...ile dni od owulacji najlepiej wykonać test by był wiarygodny?