reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

w zeszłym miesiącu przy okazji innych badań w 21 dc też zbadałam i był 13 z kawałkiem. To w takim razie możliwe, żeby euthyrox na początku tak dawał o sobie znać w organizmie? 🤔
Progesteron ma najwyższy poziom około 7 dni po owulacji (czyli przy 28-dniowym cyklu będzie to około 21 dnia cyklu). Jeśli poprzednio w 21. dniu miałaś 13, a teraz w 17. koło 10, to te wyniki są dobre, to naturalne że ten z 17. jest niższy.

reklama
Dziewczyny, mam w sobie niepokój plus taką senność, że ledwo żyje, brzmi jak oksymoron, ale no cóż… nie wiem, czy bardziej daje mi w kość kowiduś, czy nastrój Starego.

wiem, dlatego moje pytanie głównie brzmiało, czy któraś z Was zaczynając brać Euthyrox miała takie hocki klocki
Nie. Biore euthyrox juz rok i nie spowodowal u mnie plamien.
Kiedys mialam plamienia i okazało się że to polip. Tylko konsultacja z lekarzem moze dać Ci odpowiedź.

Nie. Biore euthyrox juz rok i nie spowodowal u mnie plamien.
Kiedys mialam plamienia i okazało się że to polip. Tylko konsultacja z lekarzem moze dać Ci odpowiedź.
w USG wszystko ok było ;/ w przyszłym tygodniu ją o to zapytam, ale dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, nie bardzo z kim mam pogadać na takie tematy, a zauważyłam, że Wy kobitki nieźle znacie się na rzeczy :) w poniedziałek jeszcze ostatecznie test powtórzę, ale to już tak dla odhaczenia

reklama
w USG wszystko ok było ;/ w przyszłym tygodniu ją o to zapytam, ale dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, nie bardzo z kim mam pogadać na takie tematy, a zauważyłam, że Wy kobitki nieźle znacie się na rzeczy :) w poniedziałek jeszcze ostatecznie test powtórzę, ale to już tak dla odhaczenia
Na pewno warto powtórzyć usg. U mnie trzech lekarzy nie widziało polipa, dopiero czwarty zobaczył. U Ciebie może być zupełnie inna przyczyna, ale warto to sprawdzić.

Do góry