Nasturtium
Fanka BB :)
Ej, to co Ty robiłaś od 6 do 9?właśnie kończę gotować pomidorową
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, to co Ty robiłaś od 6 do 9?właśnie kończę gotować pomidorową
no mężowi obiad, a później się poddałam i udawałam że czytam w łóżkuEj, to co Ty robiłaś od 6 do 9?
W sumie na 6 zdążysz w takim razie, z tym, że po południu.właśnie kończę gotować pomidorową
ja to się przed chwila dowiedziałam ze to już jutro u mnie standardowo czyli pewnie zjem tyle ze potem przez rok nie będę mogła na nie patrzećŚwiętujecie jakoś tłusty czwartek?
właśnie po obiedzie planuje przejrzę z slodyczbooka od akademii plodnosci pod tym kątem i może się zwłokę do Lidla po składnikiŚwiętujecie jakoś tłusty czwartek?
Mój Stary to teraz w chorobie ma ochotę tylko na niezdrowe, więc może poproszę Mamę żeby nam takie tradycyjne kupiła.właśnie po obiedzie planuje przejrzę z slodyczbooka od akademii plodnosci pod tym kątem i może się zwłokę do Lidla po składniki
Ja już zamówiłam na jutro paczusie takie własnej robotyŚwiętujecie jakoś tłusty czwartek?
Własnej roboty, ale zrobione przez kogoś innego- najlepsze .Ja już zamówiłam na jutro paczusie takie własnej roboty
moja Profesorka przed zbadaniem mnie spojrzała na wynik proga (kazala zrobić dziwiłam się po co) i wiedziała ze juz pękł i byla owu...Chociaż jak tak teraz myślę to jeśli do owu doszło w Pon wieczorem na przykład to chyba zbadanie proga we wtorek jakoś po 11 będzie całkiem ok.