Nasturtium
Fanka BB :)
Doradźcie, czy skoro w pon na usg widział, że właśnie była albo jest owu to na proga lepiej pójść w kolejny pon, czy wtorek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszedł do innego lekarza w tej samej przychodzi i dostał bez niczego. Pokazał tylko moje skierowanie.niestety nie wiem, ale nie poddawajcie się, walczcie o swoje!
w pon, choć jak nie możesz to wt też będzie okDoradźcie, czy skoro w pon na usg widział, że właśnie była albo jest owu to na proga lepiej pójść w kolejny pon, czy wtorek?
W sensie w Pon poziom będzie bardziej miarodajny? To jeśli tak, to mogę, muszę móc.w pon, choć jak nie możesz to wt też będzie ok
no jeżeli w poniedziałek miałaś owulacje, to 7dpo będzie w poniedziałek ale nic się nie stanie, jeżeli pójdziesz dzień wcześniej lub dzień później. Ja bym poszła w poniedziałekW sensie w Pon poziom będzie bardziej miarodajny? To jeśli tak, to mogę, muszę móc.
Chociaż jak tak teraz myślę to jeśli do owu doszło w Pon wieczorem na przykład to chyba zbadanie proga we wtorek jakoś po 11 będzie całkiem ok.W sensie w Pon poziom będzie bardziej miarodajny? To jeśli tak, to mogę, muszę móc.