reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Eeeej, zupełnie nie pomyślałam, masz racje. No, ale spojrzałam, że terminu na 22:22 nie ma, więc pozostaje mi mieć nadzieję, że o 10:22 będzie kulminacyjny punkt wizyty.
10:15 też jest spoko.
1+0+1+5=7
7/2=3,5
do tego 10:15 po drugiej stronie lustra/na opak to 15:10, czyli 1,5

3,5-1,5= DWA

TADAM. Zrobię kurwę z każdej logiki, dlatego jestem dobra w tym co robię 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230215_164023.jpg
    Screenshot_20230215_164023.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 111
Jak już tu jestem to pozwolę sobie odnieść się do jednego pytania o jajowody przejmujące jajeczko.
No więc ja jestem po CP bez usunięcia jajowodu (leczona metotreksatem). Mój lewy jajowód najprawdopodobniej jest niedrozny, uszkodzony lub leniwy. 5 miesięcy po CP zaszłam w ciążę tez z lewego jajnika i mój lekarz obstawia właśnie przejęcie przez prawy jajowód. Oczywiście pewności nie ma bo nie da się tego sprawdzić. Ale tłumaczył to tak że jajowód po CP długo dochodzi do siebie i organizm wyklucza go z pracy na jakiś czas.. Nawet u osób bez CP może być tak że jeden będzie bardziej ruchliwy i aktywny a drugi leniwy. Oczywiście najprostszy schemat to lewy jajnik plus lewy jajowód i prawy jajnik z prawym jajowodem ale nie działa to tak 100 przypadków. Jak najbardziej jajowody mogą różnie przejmować jajeczka 😁

reklama
Do góry