Nasturtium
Fanka BB :)
O konsumpcji, a czego- to już każdy może sobie uzupełnić według potrzeb.Teraz naprawdę o jedzeniu? Czy jednak nie? @Bolilol tez się gubię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O konsumpcji, a czego- to już każdy może sobie uzupełnić według potrzeb.Teraz naprawdę o jedzeniu? Czy jednak nie? @Bolilol tez się gubię
Ja to mimo słabej jak choooy formy dzisiaj napadłam masażer na chwilę, dobrze mi zrobił, polecam.nie wiem czy jestem bardziej głodna czy napalona! Opanujcie się!
I ten kultowy tekst „nie konsumato”O konsumpcji, a czego- to już każdy może sobie uzupełnić według potrzeb.
Jaki masażer?Ja to mimo słabej jak choooy formy dzisiaj napadłam masażer na chwilę, dobrze mi zrobił, polecam.
jakbym teraz miała dotknąć sama siebie to chyba bym wykonała pracę przez 2 godziny i dalej nie byłpby efektuJa to mimo słabej jak choooy formy dzisiaj napadłam masażer na chwilę, dobrze mi zrobił, polecam.
No ja się na znieczulenie nie załapałamZobacz @Owulacja dobrze to zniosła.
ja się tam czułam jakby mnie mordowali szlam taka ciekawa i podekscytowana nowym przeżyciem.
Tak przeżyłam po dwóch znieczuleniach z pełnym rozwarciem w trybie wiozą mnie gołą przykryta prześcieradłem biegiem na cesarkę nic tylko usiąść i płakać jak ja rodziłam.
A laptop na kolanach nie szkodzi macicy?Ale nam swoje okresowe pogotowie xD Stary na brzuchu, laptop na kolanach a kot na lydach xD
Zobacz załącznik 1495964
18:00O której najpóźniej jecie kolacje?
nie wiem w jaki sposób miałbyA laptop na kolanach nie szkodzi macicy?
Olej z wiesiołka służy do masażu krocza i szyjkiA ćwiczy się, ja miałam taki olejek (nazwy nie pamietam, ale typowo do krocza). Są tez baloniki, wiec można ćwiczyć, ale ja nie próbowałam