reklama
Madame JS
Fanka BB :)
O, a ja właśnie jestem w okolicyJak kiedyś będę w Twoich okolicach to się wpraszam na wino w kartonie
Bo te bez alko mają właśnie jak najlepiej udawać, więc buteleczka obowiązkowatakich bezalkoholowych chyba nie ma w kartonie
Moje wspomnienia ze studiów! Mama tak mi wysyłała paczki do KrakowaNadasz paczki na centralnym w Szczecinie i będziemy odbierac z pociągów akurat na czas dojada
Czytałam w jakiejś ginekologicznej książce, że porcję śledzia należy jeść codziennie, świetnie wpływa a hormony. Dobrze, że go tutaj pod dostatkiem mamy . Mój stary uwielbia z cebulką. I wtedy jest wyczuwalny nawet z covidem...a jesz śledzie? Bo śledzie z dżemem muszą być wyczuwalne nawet z covidem!
Dostałam od męża a gwiazdkę. Fajne to, ale mnie bardziej pobudza niż relaksujeTaki plecowy oczywiście, duży, nie mogę teraz coś znaleźć takiego w necie.
Elph
Ech właśnie jest tak jak piszesz co wtedy zrobiliście? Boję się że się skończy na SOR ale może nie ma co panikować, dopóki spada temperatura to ok... Sama nie wiem. Gorzej że u nas z podawaniem syropów jest straszna walka, mały tak płacze że trzeba strzykawka dosłownie po kropelce żeby się nie zakrztusił, daliśmy mu w mleku to wszystko zwymiotował mamy czopki ale tylko z paracetamolem, a wiadomo trzeba wymiennie z ibuprofenem.Wspolczuje, pamietam jak u nas naprzemienne podawanie leków kiedyś nie skutkowało, bo po 2 godzinach gorączka wracała. Trzymam kciuki, żeby już nie wróciła
Myszko
To
To był bardzo rzeczowy doktor z Invicta chyba. Mieliśmy konsultację online. Stwierdził to po analizie naszych wyników. Przeslalismy mu cała naszą diagnostykę z Australii. Od razu zasugerował komórkę dawcy, tylko patrząc na mój wiek.A dlaczego stwierdził, że nie masz szans? Co do statystyk, zgadzam się, nie zawsze należy się nimi sugerować, na przykład w przypadku leczenia mojej Mamy było około 20% szans, że da szansę na przeżycie kolejnych 2 lat bez wznów/przerzutów, gdyby wtedy na to patrzeć to nic, tylko kłaść się do grobu. Ja miałam na te statystyki wyjebane i jak taran szłam do przodu, szukałam nowych terapii, eksperymentalnych leków, oczywiście niczego nie żałuję. Wtedy chyba generalnie byłam bardziej zmotywowana, potrafiłam dzień i noc siedzieć w temacie, a teraz coś nie mam energii nawet żeby ogarnąć sobie jakiegoś dobrego lekarza....
Elph
Podsumowując walentynki - spędziliśmy z goraczkujacym dzieckiem pół dnia w łóżku, wyprzytulani, więc w sumie całkiem romantic
Myślisz że pianka sobie poradzi z kanapą zalaną karmi rok temu? co to za pianka, jakąkolwiek?bo to się najpierw odkurza z największego syfu, a później spryskuje taka pianką do prania tapicerki i jak ta pianka wyschnie, to ja się odkurza.
Polecam piankę na zarzygane przez koty dywany i kanapy. (#reklama)
Jak byłam w ciąży i czytałam jak rozróżnić skurcze porodowe od przepowiadających to dowiedziałam się że w trakcie porodowych kobieta nie jest w stanie rozmawiać i potwierdzam, nie dało się aczkolwiek i tak mi w szpitalu do końca nie wierzyli że rodzęBoże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
ugo
Jest jeszcze szansa że obiad ugotowany o 6 w stanie nieprzytomności może nie smakować i Stary poprosi Ci jednak o pyszneplnie wiem, zobaczymy co zrobi mąż. Jak pójdzie pod szybki prysznic, to nie mam wyboru
ugo
Jesteśmy z Ciebie dumne!to jest nieludzka godzina!
reklama
ugo
Po trzech dniach gorączki do 39, u syna temp zaczęła rosnąć nawet do 40.3 i nie chciała spadać nawet bo ibupromie. Piątego dnia trafił do szpitala, właściwie o jeden dzień za późno bo ciężko teraz wrócić do zdrowia. Także nie straszę ale przestrzegam. U nas niby grypa ale weszło zapalanie płuc i mięśniEch właśnie jest tak jak piszesz co wtedy zrobiliście? Boję się że się skończy na SOR ale może nie ma co panikować, dopóki spada temperatura to ok... Sama nie wiem. Gorzej że u nas z podawaniem syropów jest straszna walka, mały tak płacze że trzeba strzykawka dosłownie po kropelce żeby się nie zakrztusił, daliśmy mu w mleku to wszystko zwymiotował mamy czopki ale tylko z paracetamolem, a wiadomo trzeba wymiennie z ibuprofenem.
Podziel się: