Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ktoś miał fantazje i ten nos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś miał fantazje i ten nos
Od jutra rozciągam nos. W ogóle przypomniała mi się gastroskopia przez nos, która miała być soft opcją dla tej przez przełyk, a dla mnie była opcją 10000% bardziej hard.Nie kombinuj jak pięść. Zaciśnij i porównaj
teraz nie wiem czy mówisz o porodzie, czy preferencjach seksualnych, gubię się w tym wątku!Nie kombinuj jak pięść. Zaciśnij i porównaj
I te waryKtoś miał fantazje i ten nos
Gardło miało być, przełyk to jest badany, oczywiścieOd jutra rozciągam nos. W ogóle przypomniała mi się gastroskopia przez nos, która miała być soft opcją dla tej przez przełyk, a dla mnie była opcją 10000% bardziej hard.
Głodnemu chleb na myśliteraz nie wiem czy mówisz o porodzie, czy preferencjach seksualnych, gubię się w tym wątku!
Powiedziałabym, że najedzonemu często też, zwłaszcza jeśli posiłek smakował.Głodnemu chleb na myśli
ja nie muszę, bo mam okres xD
Teraz naprawdę o jedzeniu? Czy jednak nie? @Bolilol tez się gubięPowiedziałabym, że najedzonemu często też, zwłaszcza jeśli posiłek smakował.