reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
No ja tak samo, bo akurat 10 minut to się ogarniam po kolacji do łóżka ;-p A o której godzinie?
teraz żarłam o 21.30 tosty. Ale generalnie nie patrze na godzinę, bo głodna po prostu nie zasnę. Ewentualnie staram się nie nawpierdzelac do oporu na noc i jak wiem, że jem i steruję do łóżka, to staram się tak lekko dopchnąć po prostu.

Jak tam Wasze Walentynki? 😏

FB_IMG_1676409256145.jpg

teraz żarłam o 21.30 tosty. Ale generalnie nie patrze na godzinę, bo głodna po prostu nie zasnę. Ewentualnie staram się nie nawpierdzelac do oporu na noc i jak wiem, że jem i steruję do łóżka, to staram się tak lekko dopchnąć po prostu.
Ja też wolę zasnąć nieco za bardzo najedzona niż głodna, czy niedojedzona. W opór też staram się nie jeść, ale różnie to wychodzi. Dzisiaj znowu będzie żarcie po 23 pewnie.

reklama
Do góry