Nasturtium
Fanka BB :)
O, i kolejny powód dlaczego warto wcześniej wstawać. To już jutro zaczynasz?jak zacznę wstawać o 6,to będę mieć dużo czasu na rozciąganie wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, i kolejny powód dlaczego warto wcześniej wstawać. To już jutro zaczynasz?jak zacznę wstawać o 6,to będę mieć dużo czasu na rozciąganie wszystkiego
a to też. Pamiętam jak mi operowali cycka, to niby narkoza, nic nie można żreć, nie byłam przewidziana w planie jedzeniowym szpitala. Wybudziłam się tak głodna, że rodzina jechała mi po żarcie bo płakałam z głoduJa na żarcie, w szpitalach mam zawsze mega apetyt i pierwsze co penetruje to bufety.
nie wiem, zobaczymy co zrobi mąż. Jak pójdzie pod szybki prysznic, to nie mam wyboruO, i kolejny powód dlaczego warto wcześniej wstawać. To już jutro zaczynasz?
na 10 minut przed snemO której najpóźniej jecie kolacje?
A ćwiczy się, ja miałam taki olejek (nazwy nie pamietam, ale typowo do krocza). Są tez baloniki, wiec można ćwiczyć, ale ja nie próbowałamMoże trzeba wcześniej poćwiczyć stretching pochwy na zawołanie?
Ja w ogóle też mam tak w chorobie, większość osób ma mniejszy apetyt, ja zawsze większy i non stop bym jadła. Teraz ten covid trochę inaczej, ale już czuję, że mi powoli wraca do mojej chorobowej "normy".a to też. Pamiętam jak mi operowali cycka, to niby narkoza, nic nie można żreć, nie byłam przewidziana w planie jedzeniowym szpitala. Wybudziłam się tak głodna, że rodzina jechała mi po żarcie bo płakałam z głodu
Wrzucała ostatnio i je kupiłam. Fuj!
No ja tak samo, bo akurat 10 minut to się ogarniam po kolacji do łóżka ;-p A o której godzinie?na 10 minut przed snem
O, już ja widzę swój zapał w takich ćwiczeniach.A ćwiczy się, ja miałam taki olejek (nazwy nie pamietam, ale typowo do krocza). Są tez baloniki, wiec można ćwiczyć, ale ja nie próbowałam