reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie witamin.
Czy może któraś mi polecić witaminę A?

Czytałam sobie o raku szyjki macicy, porównywałam dzisiaj zdjęcia z kolposkopii i doszłam do informacji, że pomocne w regeneracji szyjki są witaminy A i C.
C biorę, a A dodatkowo nie suplementowałam, ale zacznę.
Ale witamina A w ciąży jest groźna, to będziesz musiała wtedy uważać 😏

reklama
@Bolilol wiem, że masz prawo niefajnie czuć się po wizycie, ja tą moją środowa też byłam zawiedziona...Ale nie ma co się podłamywać, po prostu myślę, że musisz napisać tę reklamację, a jak na następnej wizycie nie będziesz zadowolona to zmienić klinikę.

Myślicie, że infekcja może zaburzyć owu? Tak mnie rozłożyło, że jestem mega wkurwiona, bo nie mam już nawet siły trzonować, boję się też, że coś się przez to znowu zjebie w tym cyklu.....

Myślicie, że infekcja może zaburzyć owu? Tak mnie rozłożyło, że jestem mega wkurwiona, bo nie mam już nawet siły trzonować, boję się też, że coś się przez to znowu zjebie w tym cyklu.....
Niby jest taka legenda, że infekcja wręcz pomaga, ale to w zagnieżdżeniu🫡. Organizm wtedy nie ma sił na zwalczanie zarodka, tylko całe moce kieruje na infekcję.

Ale czy w przypadku owu tak jest?

Niby jest taka legenda, że infekcja wręcz pomaga, ale to w zagnieżdżeniu🫡. Organizm wtedy nie ma sił na zwalczanie zarodka, tylko całe moce kieruje na infekcję.

Ale czy w przypadku owu tak jest?
Chciałabym wierzyć w legendy :D
No nic, pozostaje mi czekać do poniedziałku, zobaczę co wyjdzie na usg.
Zawsze coś, już jestem wkurzona tym ;-/.

reklama
Chciałabym wierzyć w legendy :D
No nic, pozostaje mi czekać do poniedziałku, zobaczę co wyjdzie na usg.
Zawsze coś, już jestem wkurzona tym ;-/.
Wiesz z punktu widzenia osoby, która miała immunologię ma studiach to ma sens.
Natomiast doczytałam, że w czasie owulacyjnym to jednak dobrze nie wróży.

Do góry