reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Wiesz z punktu widzenia osoby, która miała immunologię ma studiach to ma sens.
Natomiast doczytałam, że w czasie owulacyjnym to jednak dobrze nie wróży.
Ciekawa jestem właśnie, czy ten czas owulacyjny jest już za mną....
W środę dostałam zastrzyk na pęknięcie, więc teoretycznie powinno już być po owu?

reklama
Kurde, mam tak tłuste włosy, a jedziemy zaraz na zakupy.
No i w sumie nie opłaca mi się myć, bo potem jedziemy na basen.
Ech, chyba czapką przykryję🤭.

Aaa, dodam, że nie mam suchego szamponu. Nie lubię go i nie stosuję, nie czuję jego fenomenu🤷🏻‍♀️.

mi też jest mega przykro. Zupełnie inaczej sobie to wyobrażam, myślałam, że będzie właśnie tak jak u Ciebie...

A czy miałas może jakieś badanie o nazwie TIME? Mam taki wynik, a nie mam pojęcia co to może być za skrót
tulę mocno wirtualnie po tej wizycie, mam nadzieję że nie podłamała Cię za mocno w razie co wklejam trochę mocy i siły ❤️ choć sama mam już chyba średnie zapasy to myślę że jeszcze starczy spokojnie🍀🍀🍀

Kurde, mam tak tłuste włosy, a jedziemy zaraz na zakupy.
No i w sumie nie opłaca mi się myć, bo potem jedziemy na basen.
Ech, chyba czapką przykryję🤭.

Aaa, dodam, że nie mam suchego szamponu. Nie lubię go i nie stosuję, nie czuję jego fenomenu🤷🏻‍♀️.
Mam to samo! I serio tak się czuję, że na pewno dzisiaj nie umyję.

reklama
Do góry