reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jedyny plus, że sobie trochę od pracy odpocznę, ostatnio miałam intensywny i trudny czas. Jak zwykle pewnie będzie panika, że Pauli nie ma, ale trudno ;-p.

reklama
Leżę, nawet apetytu nie mam, za to pić mogłabym cały czas. No, ale coś muszę jeść, na obiad krem z dyni będzie, a na kolacje zjadłabym czekoladę, ale nie mam :(.
Przesyłam wirtualnie czekoladkę na zdrówko i poprawe humoru
Jedyny plus, że sobie trochę od pracy odpocznę, ostatnio miałam intensywny i trudny czas. Jak zwykle pewnie będzie panika, że Pauli nie ma, ale trudno ;-p.
😊
I dobrze należy ci się odpoczynek praca nie zając nie ucieknie zdrowie najważniejsze

My dziś calkiem leniwie...
Pozno wstaliśmy, późne śniadanie... potem niby ot tak położyłam się w sypialni pod kołderką licząc po cichutku, ze mąż po treningu, który prowadził mimo bólu barku, dołączy do mnie. I domyslił się nawet😂🤣 takze sex zaliczony... kurczak do pieczenia juz byl przygotowany, szybkie zakupy, obiad i lenistwo cd.... i taki cudowny masazer mąż pożyczył i masujemy się na zmiany wszyscy po kolei 😂 chyba kupimy sobie

Załączniki

• 20230211_170323.jpg
    20230211_170323.jpg
    748,3 KB · Wyświetleń: 93
Pozno wstaliśmy, późne śniadanie... potem niby ot tak położyłam się w sypialni pod kołderką licząc po cichutku, ze mąż po treningu, który prowadził mimo bólu barku, dołączy do mnie. I domyslił się nawet😂🤣 takze sex zaliczony... kurczak do pieczenia juz byl przygotowany, szybkie zakupy, obiad i lenistwo cd.... i taki cudowny masazer mąż pożyczył i masujemy się na zmiany wszyscy po kolei 😂 chyba kupimy sobie
już ja wiem co Ty sobie tym masujesz

No mój też dzisiaj w nocy się zmobilizował chociaż wyraźnie niw miał ochoty i nie było łatwo, ale doceniam, że się postarał, czyli po zastrzyku właściwie obowiązek trzonowania zaliczony.

reklama
Leżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.

Do góry