reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

szkoda, że musisz tak długo czekać na te cholerne wyniki
Wolę się nie nastawiać, ale fakt- długo się czeka.
Pocieszający jest fakt, że jeśli to 🦞, to jest to początek początków, bo mój wynik jest na granicy prawidłowego z CIN1 (to jak porównywałam zdjęcia z kolpo, bo nikt mi tego nie powiedział).
Poza tym mam historię z bliskiego otoczenia, że babeczka miała CIN3 i już miała iść pod nóż, ale zaczęło się regenerować i odstąpili od zabiegu. I to na krótko przed wszystkim.

reklama
tak sobie myślę teraz, że chyba tak zrobię. Sprawdziłam jeszcze raz informator i tam jest jak byk. Więc chyba po prostu w poniedziałek tam zadzwonie i zapytam, że skoro do swojej lekarki mam się udać w przyszłym cyklu, to kiedy i z kim możemy odbyć druga część wizyty, za którą zapłaciliśmy...
W takim razie ktoś ewidentnie poleciał sobie w kulki i potraktował Was niefajnie....
Zadzwoń i wyjaśnij sprawę

tak sobie myślę teraz, że chyba tak zrobię. Sprawdziłam jeszcze raz informator i tam jest jak byk. Więc chyba po prostu w poniedziałek tam zadzwonie i zapytam, że skoro do swojej lekarki mam się udać w przyszłym cyklu, to kiedy i z kim możemy odbyć druga część wizyty, za którą zapłaciliśmy...
Tak zrób!
To Ci się należy.
Jaja sobie z pogrzebu zrobili🤬.

Dokładnie tak. Wkurzające, że w ogóle musisz się o to upominać 😘.

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie witamin.
Czy może któraś mi polecić witaminę A?

Czytałam sobie o raku szyjki macicy, porównywałam dzisiaj zdjęcia z kolposkopii i doszłam do informacji, że pomocne w regeneracji szyjki są witaminy A i C.
C biorę, a A dodatkowo nie suplementowałam, ale zacznę.
Ja biorę z Aliness. Chyba dużo dziewczyn bierze A+E właśnie z aliness.

Pocieszający jest fakt, że jeśli to 🦞, to jest to początek początków, bo mój wynik jest na granicy prawidłowego z CIN1 (to jak porównywałam zdjęcia z kolpo, bo nikt mi tego nie powiedział).
Poza tym mam historię z bliskiego otoczenia, że babeczka miała CIN3 i już miała iść pod nóż, ale zaczęło się regenerować i odstąpili od zabiegu. I to na krótko przed wszystkim.
mam nadzieję, że wynik na żadne zmiany rakowe wskazywać nie będzie! Nawet na te najmniej groźne!

ja bardzo trzymam kciuki że to nie rak i tyle!
A jeśli chodzi o zapobieganie - slyszalam że kurkumina ma super działanie zapobiegające rozwojowi komórek rakowych i jakby co właśnie widzę że jest też w ofercie aliness która już kilka razy tutaj dziewczyny polecały (firmę, nie akurat kurkumę)

reklama
Do góry