reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Doradźcie mi, proszę, biorę Pregna Start i witaminę D3 2000 j.m. jakie jeszcze suplementy i w jakiej ilości dobrze było by brać?
Pamiętaj, ze pregna ma już w sobie 2000j wiec w sumie bierzesz 4000j ;) warto raz na 2-3mce zrobić badanie poziomu Wit D zeby sprawdzić poziom ja biorę pregne + Wit D 4000 i jestem w dolnej granicy wyniku optymalnego, ale to trzeba kontrolować.

reklama
@LadyCaro @pluto_nova ja zaczynam plamić więc otwieram drzwi do czerwonej komnaty i czekam na Was
prince come GIF

Ja też! Już mnie męczą bóle jajników od 4 dni 😒

Mnie od owulacji męczy ból jajników a dzisiaj jeszcze spadek temp i miałam na spacerze taki kilkusekundowy mocny ból w macicy. Oczywiście pierwsza myśl „a może to zagnieżdżenie” ale pewnie nie. Każdy nowy objaw człowiek próbuje przypisać ciąży 🤦‍♀️

Mnie od owulacji męczy ból jajników a dzisiaj jeszcze spadek temp i miałam na spacerze taki kilkusekundowy mocny ból w macicy. Oczywiście pierwsza myśl „a może to zagnieżdżenie” ale pewnie nie. Każdy nowy objaw człowiek próbuje przypisać ciąży 🤦‍♀️
No a może tym razem to cionsz🙈

reklama
Pamiętaj, ze pregna ma już w sobie 2000j wiec w sumie bierzesz 4000j ;) warto raz na 2-3mce zrobić badanie poziomu Wit D zeby sprawdzić poziom ja biorę pregne + Wit D 4000 i jestem w dolnej granicy wyniku optymalnego, ale to trzeba kontrolować.
Pójdę to sprawdzić, a bierzesz coś jeszcze z suplementów poza tym?

Do góry