reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dziewczyny, potrzebuję konsultacji, bo flo mnie chyba w jajo robi ponownie. Kiedy tu Waszym zdaniem była owu?
(musiałam trochę temperatur usunąć, bo byłam chora w pierwszej fazie i miałam temperatury jak z drugiej fazy, ale to był wynik choroby na pewno)

Załączniki

• d1ed97fc-16e1-4b4e-84a5-ebe37beebb07.jpeg
    d1ed97fc-16e1-4b4e-84a5-ebe37beebb07.jpeg
    31 KB · Wyświetleń: 63
Kochane! 04.02 w dzień wypadającej miesiączki test negatywny, ale minął tydzień, nadal bez okresu i za waszą namową zrobiłam z rana. Po minucie taki efekt 😱 Mąż w pracy, a ja siedzę na WC i się trzęsę jak galareta 😂

Załączniki

• IMG_20230211_072845.jpg
    IMG_20230211_072845.jpg
    843,8 KB · Wyświetleń: 162
Kochane! 04.02 w dzień wypadającej miesiączki test negatywny, ale minął tydzień, nadal bez okresu i za waszą namową zrobiłam z rana. Po minucie taki efekt 😱 Mąż w pracy, a ja siedzę na WC i się trzęsę jak galareta 😂
wow! Gratulacje!!! Piękny cionsz 😍 czy biegniesz na betę i progesteron?

reklama
Do góry