Bolilol
Fanka BB :)
solidny masz spade?Kocham to kiedy masz spadek temp około 5/6 dpo i robisz sobie nadzieje że to może implantacyjny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
solidny masz spade?Kocham to kiedy masz spadek temp około 5/6 dpo i robisz sobie nadzieje że to może implantacyjny
solidny masz spade?
w sensie o 0,2 czy 0,02?Nie duży, o dwie kreski
w sensie o 0,2 czy 0,02?
wow! Gratulacje!!! Piękny cionsz czy biegniesz na betę i progesteron?Kochane! 04.02 w dzień wypadającej miesiączki test negatywny, ale minął tydzień, nadal bez okresu i za waszą namową zrobiłam z rana. Po minucie taki efekt Mąż w pracy, a ja siedzę na WC i się trzęsę jak galareta
Czyli sugestie podziałały gratuluje
to to ładny, trzymam kciukiWczoraj 36,99 dzisiaj 36,79
Taak, właśnie się otrząsnęłam i umyłam, ogarnę się i jadę do miastawow! Gratulacje!!! Piękny cionsz czy biegniesz na betę i progesteron?