reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Oj, czego ja nie biorę 🙈😆
Rano biorę letrox, później osłonkę, w południe pregne i q10 3x200, do obiadu Wit D, żelazo i selen, do kolacji glucophage x2. W poniedziałek dojdzie mi resveratol 500. Chyba o niczym nie zapomniałam 🤔
Ja też z teamu tego pojemnika na tabletki, od cholery tego , czasami już mi nie wchodzą te tabletki, ale łykam,łykam 🤷‍♀️🤷‍♀️

Od pewnego czasu tak robię, bo jak rano wstaję to jem od razu śniadanie bo mnie ssie, ale to w tygodniu na weekend nie.

reklama
Oj, czego ja nie biorę 🙈😆
Rano biorę letrox, później osłonkę, w południe pregne i q10 3x200, do obiadu Wit D, żelazo i selen, do kolacji glucophage x2. W poniedziałek dojdzie mi resveratol 500. Chyba o niczym nie zapomniałam 🤔
Ojej dużo tego😱 czytałam ze dobrze suplementowac właśnie Q10 i inozytol i dlatego pytam o to, co ma sens dorzucić do tej podstawowej pregny start i w jakiej ilości bo już głupieje od tego 😅

Do góry