reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Szczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.
Super :) Każda motywacja jest dobra :) Trzymam kciuki, żebyś wytrwała w diecie i osiągnęła wymarzoną wagę :)

Właśnie, moje mądre- jeśli pęcherzyk po zastrzyku by nie pękł to co wtedy powinno się robić?
Jutro idę na usg i w razie czego chciałabym wiedzieć czego oczekiwać od lekarza w takiej potencjalnej sytuacji…
Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszę :)

miss dior cherie 🥰🥰🥰🥰 to były pierwsze perfumy jakie kupiłam gdy zaczęłam zarabiać ale jakieś 10 lat temu chyba przestali je produkować i ciągle je wspominałam aż Lady podpowiedziała że przecież można je dorwać online
O, a ostatnio ktoś rozbierał flakon na grupie perfumowej na fb. ☺️ Ja muszę przystopować, bo niedawno wysprzedałam trochę kolekcji, ale już zaczęłam ją uzupełniać na nowo. 😂🤭

Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszę :)
Ja zawsze biorę pod uwagę złe opcje ;).
Zwłaszcza, że po prawej stronie, czyli tam gdzie dominujący nic nie czuję, napieprza z lewej.

Szczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.
To może dlatego ja mam ciagle problem ze zgubieniem brzuszka mimo diety 🧐🧐
To jest myśl ze przez tą tarczyce tak jest.

reklama
Kiedyś wrzucalam takie filmiki na temat niepłodności i różnych chorób ginekologicznych jak Np pcos i endomenda.
I jutro zaczynam odrobaczanie 🤭
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie coś we mnie siedzi ( według biorezonansu mam sporo 🪱🪱 ). Przeszłam już jedna kuracje odrobaczajaca ale nie ta metoda.
Będę Wam jutro pisać czy działa czy nie 😂😂💩💩💩

Do góry