reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Szczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.
Super :) Każda motywacja jest dobra :) Trzymam kciuki, żebyś wytrwała w diecie i osiągnęła wymarzoną wagę :)

Właśnie, moje mądre- jeśli pęcherzyk po zastrzyku by nie pękł to co wtedy powinno się robić?
Jutro idę na usg i w razie czego chciałabym wiedzieć czego oczekiwać od lekarza w takiej potencjalnej sytuacji…
Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszę :)

miss dior cherie 🥰🥰🥰🥰 to były pierwsze perfumy jakie kupiłam gdy zaczęłam zarabiać ale jakieś 10 lat temu chyba przestali je produkować i ciągle je wspominałam aż Lady podpowiedziała że przecież można je dorwać online
O, a ostatnio ktoś rozbierał flakon na grupie perfumowej na fb. ☺️ Ja muszę przystopować, bo niedawno wysprzedałam trochę kolekcji, ale już zaczęłam ją uzupełniać na nowo. 😂🤭

Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszę :)
Ja zawsze biorę pod uwagę złe opcje ;).
Zwłaszcza, że po prawej stronie, czyli tam gdzie dominujący nic nie czuję, napieprza z lewej.

Szczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.
To może dlatego ja mam ciagle problem ze zgubieniem brzuszka mimo diety 🧐🧐
To jest myśl ze przez tą tarczyce tak jest.

reklama
Kiedyś wrzucalam takie filmiki na temat niepłodności i różnych chorób ginekologicznych jak Np pcos i endomenda.
I jutro zaczynam odrobaczanie 🤭
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie coś we mnie siedzi ( według biorezonansu mam sporo 🪱🪱 ). Przeszłam już jedna kuracje odrobaczajaca ale nie ta metoda.
Będę Wam jutro pisać czy działa czy nie 😂😂💩💩💩

Do góry