Nasturtium
Fanka BB :)
Moje smaki, ale skończyło mi się masło orzechowe :/Zrób sobie może jakiś kaloryczny koktajl?
Mleko + banan + masło orzechowe. Mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje smaki, ale skończyło mi się masło orzechowe :/Zrób sobie może jakiś kaloryczny koktajl?
Mleko + banan + masło orzechowe. Mniam
Super Każda motywacja jest dobra Trzymam kciuki, żebyś wytrwała w diecie i osiągnęła wymarzoną wagęSzczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.
Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszęWłaśnie, moje mądre- jeśli pęcherzyk po zastrzyku by nie pękł to co wtedy powinno się robić?
Jutro idę na usg i w razie czego chciałabym wiedzieć czego oczekiwać od lekarza w takiej potencjalnej sytuacji…
miss dior cherie to były pierwsze perfumy jakie kupiłam gdy zaczęłam zarabiać ale jakieś 10 lat temu chyba przestali je produkować i ciągle je wspominałam aż Lady podpowiedziała że przecież można je dorwać onlineCo wąchasz?
mąż chyba też tak uważa bo zaskoczył mnie trzonowaniemOpo to świetna wiadomość, że udało Ci się je dorwać.
Ciesz się nimi, bo to przepiękny zapach.
O, a ostatnio ktoś rozbierał flakon na grupie perfumowej na fb. Ja muszę przystopować, bo niedawno wysprzedałam trochę kolekcji, ale już zaczęłam ją uzupełniać na nowo.miss dior cherie to były pierwsze perfumy jakie kupiłam gdy zaczęłam zarabiać ale jakieś 10 lat temu chyba przestali je produkować i ciągle je wspominałam aż Lady podpowiedziała że przecież można je dorwać online
wow! I dla wyniku wowDwa tygodnie.
Tylko pierwszy to był totalny detoks.
Ja zawsze biorę pod uwagę złe opcje .Ja nawet nie brałam pod uwagę opcji, że może nie pęknąć. Jak będziesz już znała odpowiedź na swoje pytanie to podziel się informacją, proszę
To może dlatego ja mam ciagle problem ze zgubieniem brzuszka mimo dietySzczerze? To nie, po prostu przez rozregulowane hormony tarczycy przybyło mi kilkanaście kilo.
I robię to tylko i wyłącznie dla siebie- żeby na urlopie patrzeć z przyjemnością na zdjęcia, na których jestem, po to, żeby w ewentualnej ciąży startować z wagi 57-61, żeby chcieć dla męża przywdziać pończoszki.
No i żeby wrócić do swojego lekkiego kaloryferka na brzuchu.