reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmik 🤭🤭🤭

Ogólnie ta książkę która babeczka wymienia w filmiku można sobie pobrać za darmoszke.
Są tam opisane różne choroby , różne naturalne sposoby leczenia , oraz ,,przepisy” na naturalne kosmetyki i np naturalne sposoby na mole i wiele wiele innych. Ja jeszcze nie czytałam tej książki tylko przejrzałam

reklama
Ja po treningu. Zamiast zjeść normalny posiłek pije wino i będą tosty… mam nadzieje, ze normalnie zasnę dziś.

Ale ta ciąża biochemiczna z zaskoku rozje…bała mi głowę i wszystko. Już sobie normalnie żyłam, godziłam się na życie bez dzieci, a teraz tak wszystko we mnie odżyło i tak to boli :( może tez przeżywam jeszcze stratę,
Ech nie wiem co czujesz bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji , ale wiem ze ja bym była totalnie rozjechana psychicznie.
Jeżeli winko dobrze Ci zrobi to pij - jak to się mówi na lepszy sen

Oficjalnie poddałam się z nadrabianiem zaległości na forum ;)

Dzisiaj robię sobie cheat night ;) Wino i jakaś nieketo szamka (mój proponuje burgery) :)

Poza tym @ się rozkręca (kilka dni temu miałam jednorazowe plamienia). Dziwne, bo nadal biorę dupka - dzisiaj ostatni tabs. Pojebana akcja. Muszę na następnej wizycie gin podpytać co i jak z tym dupkiem.
Ja tez biorę dupka, swoje naturalne cykle mam 22-24 dni. Przy dupku już 25, 26 dzień cyklu mam plamienia a 26 dostaje @. Nawet przy próbie przeciągnięcia to dostaje okresu.

To jak Ci to wyszło, że masz robaki?
Byłam na biorezonasie wyszło mi tam wiele rzeczy : robaki , niedobory witamin , endomenda ( 5 ginekologów nie widziało ), obciążenie organizmu metalami ciężkimi i teraz mi się przypomina ze wyszły mi problemy endokrynne wiec już wtedy musiało coś się dziać z tarczyca 🧐🧐
Dostałam od tej babeczki zioła na endo ( mniej bolesne okresy ) oraz kuracje odrobaczajaca, miałam iść teraz jakos na kontrole ale No fundusze odłożyłam na badania i lekarzy . Może pod koniec miesiąca się wybiorę to znowu mnie zbada i zobaczymy co wyjdzie

ja po biochemie to tak sobie żyłam normalnie, myślałam, ze nawet to na mnie wrażenia nie zrobiło. Aż w pewnym momencie, tak z 2 tygodnie po tym, siekło i przyszło. Musiałam się z tym zmierzyć, a nie było to łatwe.
Na mnie z początku był szok, a później szybko się pozbierałam, aż coś za szybko właśnie… ale chyba strasznie się nastawiłam ze już w następnym cyklu wyjdzie na pewno i nie będę czuć tego bólu jak tak szybko wyjdzie :( i zaczynam mieć wyrzuty, ze zmusilam dziś tego mojego, chociaż wiedziałam, ze nie wyjdzie i we dwójkę później czuliśmy się jak g…

Byłam na biorezonasie wyszło mi tam wiele rzeczy : robaki , niedobory witamin , endomenda ( 5 ginekologów nie widziało ), obciążenie organizmu metalami ciężkimi i teraz mi się przypomina ze wyszły mi problemy endokrynne wiec już wtedy musiało coś się dziać z tarczyca 🧐🧐
Dostałam od tej babeczki zioła na endo ( mniej bolesne okresy ) oraz kuracje odrobaczajaca, miałam iść teraz jakos na kontrole ale No fundusze odłożyłam na badania i lekarzy . Może pod koniec miesiąca się wybiorę to znowu mnie zbada i zobaczymy co wyjdzie
a jak dziala biorezonans?

A ten biorezonans to jakiś lekarz zleca czy jak to ? Muszę poczytać 😁

reklama
Do góry