reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmik 🤭🤭🤭

Ogólnie ta książkę która babeczka wymienia w filmiku można sobie pobrać za darmoszke.
Są tam opisane różne choroby , różne naturalne sposoby leczenia , oraz ,,przepisy” na naturalne kosmetyki i np naturalne sposoby na mole i wiele wiele innych. Ja jeszcze nie czytałam tej książki tylko przejrzałam

reklama
Ja po treningu. Zamiast zjeść normalny posiłek pije wino i będą tosty… mam nadzieje, ze normalnie zasnę dziś.

Ale ta ciąża biochemiczna z zaskoku rozje…bała mi głowę i wszystko. Już sobie normalnie żyłam, godziłam się na życie bez dzieci, a teraz tak wszystko we mnie odżyło i tak to boli :( może tez przeżywam jeszcze stratę,
Ech nie wiem co czujesz bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji , ale wiem ze ja bym była totalnie rozjechana psychicznie.
Jeżeli winko dobrze Ci zrobi to pij - jak to się mówi na lepszy sen

Oficjalnie poddałam się z nadrabianiem zaległości na forum ;)

Dzisiaj robię sobie cheat night ;) Wino i jakaś nieketo szamka (mój proponuje burgery) :)

Poza tym @ się rozkręca (kilka dni temu miałam jednorazowe plamienia). Dziwne, bo nadal biorę dupka - dzisiaj ostatni tabs. Pojebana akcja. Muszę na następnej wizycie gin podpytać co i jak z tym dupkiem.
Ja tez biorę dupka, swoje naturalne cykle mam 22-24 dni. Przy dupku już 25, 26 dzień cyklu mam plamienia a 26 dostaje @. Nawet przy próbie przeciągnięcia to dostaje okresu.

To jak Ci to wyszło, że masz robaki?
Byłam na biorezonasie wyszło mi tam wiele rzeczy : robaki , niedobory witamin , endomenda ( 5 ginekologów nie widziało ), obciążenie organizmu metalami ciężkimi i teraz mi się przypomina ze wyszły mi problemy endokrynne wiec już wtedy musiało coś się dziać z tarczyca 🧐🧐
Dostałam od tej babeczki zioła na endo ( mniej bolesne okresy ) oraz kuracje odrobaczajaca, miałam iść teraz jakos na kontrole ale No fundusze odłożyłam na badania i lekarzy . Może pod koniec miesiąca się wybiorę to znowu mnie zbada i zobaczymy co wyjdzie

ja po biochemie to tak sobie żyłam normalnie, myślałam, ze nawet to na mnie wrażenia nie zrobiło. Aż w pewnym momencie, tak z 2 tygodnie po tym, siekło i przyszło. Musiałam się z tym zmierzyć, a nie było to łatwe.
Na mnie z początku był szok, a później szybko się pozbierałam, aż coś za szybko właśnie… ale chyba strasznie się nastawiłam ze już w następnym cyklu wyjdzie na pewno i nie będę czuć tego bólu jak tak szybko wyjdzie :( i zaczynam mieć wyrzuty, ze zmusilam dziś tego mojego, chociaż wiedziałam, ze nie wyjdzie i we dwójkę później czuliśmy się jak g…

Byłam na biorezonasie wyszło mi tam wiele rzeczy : robaki , niedobory witamin , endomenda ( 5 ginekologów nie widziało ), obciążenie organizmu metalami ciężkimi i teraz mi się przypomina ze wyszły mi problemy endokrynne wiec już wtedy musiało coś się dziać z tarczyca 🧐🧐
Dostałam od tej babeczki zioła na endo ( mniej bolesne okresy ) oraz kuracje odrobaczajaca, miałam iść teraz jakos na kontrole ale No fundusze odłożyłam na badania i lekarzy . Może pod koniec miesiąca się wybiorę to znowu mnie zbada i zobaczymy co wyjdzie
a jak dziala biorezonans?

A ten biorezonans to jakiś lekarz zleca czy jak to ? Muszę poczytać 😁

reklama
Do góry