reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Tak jak Wam mówiłam, mój Starzec ma 37,8. Jest biedny bardzo, jak przyjechałam do domu to jak byłam jeszcze w garażu to dostałam wiadomosć głosową na msg 'Żonka, Żonka chodź". A jak weszłam do domu to przyszedł do mnie do przedpokoju i "I need You" i się przytulił rozkoszny, chory chłop
Kaala
Gdyby nie to ze muszę być na diecie to pewnie piłabym drineczka i jadła pickeJezu te o keto i dietach, a ja jem biały chleb z serowym dipem do naczosów...
Kaala
Mój stary tez chory nie wiem to się dzieje z naszymi chłopamiTak jak Wam mówiłam, mój Starzec ma 37,8. Jest biedny bardzo, jak przyjechałam do domu to jak byłam jeszcze w garażu to dostałam wiadomosć głosową na msg 'Żonka, Żonka chodź". A jak weszłam do domu to przyszedł do mnie do przedpokoju i "I need You" i się przytulił rozkoszny, chory chłop
Ale on tak samo , a zrobisz mi herbatkę ? Dasz mi kocyk ? A przytulisz mnie ?
aurii_orelii
A jak wygląda takie odrobaczanie?Kiedyś wrzucalam takie filmiki na temat niepłodności i różnych chorób ginekologicznych jak Np pcos i endomenda.
I jutro zaczynam odrobaczanie
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie coś we mnie siedzi ( według biorezonansu mam sporo ). Przeszłam już jedna kuracje odrobaczajaca ale nie ta metoda.
Będę Wam jutro pisać czy działa czy nie
Kaala
Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmikA jak wygląda takie odrobaczanie?
LadyCaro
też ostatnio czytałam o tym!Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmik
Kaala
Jutro zaczynam . Wiec powiem Wam jak byłoteż ostatnio czytałam o tym!
I później będę chciała zacząć oczyszczanie wątroby
Panda91
Ja po treningu. Zamiast zjeść normalny posiłek pije wino i będą tosty… mam nadzieje, ze normalnie zasnę dziś.
Ale ta ciąża biochemiczna z zaskoku rozje…bała mi głowę i wszystko. Już sobie normalnie żyłam, godziłam się na życie bez dzieci, a teraz tak wszystko we mnie odżyło i tak to boli może tez przeżywam jeszcze stratę,
Ale ta ciąża biochemiczna z zaskoku rozje…bała mi głowę i wszystko. Już sobie normalnie żyłam, godziłam się na życie bez dzieci, a teraz tak wszystko we mnie odżyło i tak to boli może tez przeżywam jeszcze stratę,
reklama
LadyCaro
ja po biochemie to tak sobie żyłam normalnie, myślałam, ze nawet to na mnie wrażenia nie zrobiło. Aż w pewnym momencie, tak z 2 tygodnie po tym, siekło i przyszło. Musiałam się z tym zmierzyć, a nie było to łatwe.Ja po treningu. Zamiast zjeść normalny posiłek pije wino i będą tosty… mam nadzieje, ze normalnie zasnę dziś.
Podziel się: