reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

jakie prawie? Już weekend! Jeszcze tylko 7h w pociągu, 30 minut dojazdu do domu i będę mogła napić się winkaaaaa!
no w sumie co racja to racja już z górki ! uwielbiam Twój optymizm 😁
A wiecie że ja nawet nie pamiętam kiedy piłam jakieś alko....ale tak myślę może i ja dzisiaj kupię sobie jakieś dobre winko, ale tak czy siak będę je pić sama bo mój mąż to w ogóle nie pije :)

reklama
Nad tym też dumam jak antybiotyk wpływa na plemniki. Mój właśnie łykał teraz. Miesiąc i tak pauzujemy, ale zanim nowe plemniki będa to 76 dni. Na Boga tyle czekać nie będę....
Ogólnie zastanawiające, bo po chorobie lekarz z badaniem nasienia każe wstrzymać się miesiąc. W przypadku covida aż trzy.
Więc musi to jakoś wpływać na jakość.

Nad tym też dumam jak antybiotyk wpływa na plemniki. Mój właśnie łykał teraz. Miesiąc i tak pauzujemy, ale zanim nowe plemniki będa to 76 dni. Na Boga tyle czekać nie będę....
Bardzo wpływają! Mój po niewysokiej gorączce miał tak dramatycznie gorsze wyniki, ze aż się pode mną nogi ugięły, morfo spadła z 6% do 2%, ilosc całkowita plemników z ponad chyba 60mln na jakieś 12? Nie pamietam już dokladnie ale ogólnie 90% gorsze wyniki miał po chorobie która przeszedł dwa tygodnie wcześniej 😳

Nie :p w trakcie jeszcze matka zadzwoniła. Ale generalnie jednak wielka kicha. Po próbach tylko powiedział „frustrujace te starania”. Wieczorem wychodzi do znajomych. Wiec proszę oficjalnie mnie do pauzujących przesunąć.

Nigdy jeszcze nie wyszło kiedy wiedział ze owu. Za bardzo się spina
ja prdl. Może jeszcze się uda jak wróci w dobrym nastroju?
Będziesz z nim gadać o tym wszystkim?

a jest chory ale chętny na działanie czy chory i stan agonalny? ciekawe jak szybko antybiotyki wpływają na plemniki 🤔 a ma gorączkę?
Od środy gorączkuje i żarł gripex. Dzis już mnie wkurzył i go wywaliłam do lekarza bo chodzi niedoleczony od grudnia. Jeśli chodzi o chęci to wczoraj go dopadłam więc jutro poprawie 😅 właśnie obawiam się, że plemniki moga być słabe jak chodzi zasmarkany tak długi czas. Ciągle też to opóźnia nasze badanie nasienia

Bardzo wpływają! Mój po niewysokiej gorączce miał tak dramatycznie gorsze wyniki, ze aż się pode mną nogi ugięły, morfo spadła z 6% do 2%, ilosc całkowita plemników z ponad chyba 60mln na jakieś 12? Nie pamietam już dokladnie ale ogólnie 90% gorsze wyniki miał po chorobie która przeszedł dwa tygodnie wcześniej 😳
o nie, a mój mąż przeziębiony! Tzn nie ma gorączki ani jakiś objawów grypowych, ale miał katar i bolało go gardło :/

No to chujnia z grzybnią

reklama
Od środy gorączkuje i żarł gripex. Dzis już mnie wkurzył i go wywaliłam do lekarza bo chodzi niedoleczony od grudnia. Jeśli chodzi o chęci to wczoraj go dopadłam więc jutro poprawie 😅 właśnie obawiam się, że plemniki moga być słabe jak chodzi zasmarkany tak długi czas. Ciągle też to opóźnia nasze badanie nasienia
aaa, to ok, jak ma ochotę działać mimo to. Ja też pół płodnych byłam chora i umierająca, ale zdeterminowana 😅
Oby mimo choroby wystarczyło plemniki dały radę ;)

Do góry