reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
czemu niestety? A Ty nie masz właśnie męża na weekendy głównie?
Odwrotnie na weekendy mam, za to w tyg jest późno i tak spompowanany, że jak gosc hotelowy. Wpada, buziaki z rodzina, chwila przytulania, kąpiel, zje, nastawia budzik i zaraz chrapie... więc jakby nie było...
Niestety bo w założeniu kalendarzyka i pewnie się sprawdzi ovu w walentynki.

Gdy oglądam program "Rodziny xxl" mam te same myśli... wszystkie urodziny dzieci obchodzą w grudniu, bo laska rok po roku wtedy rodzi... Niektórzy miejsca nie mają, śpia w salonie, do tego łóżeczko roczniaka i niemowlaka obok - pof! Dziewiąte zrobione...
Żona Mickiewicza ponoć zachorowała psychicznie od ciąż rok w rok...na dodatek z niekochajacym mężem - to już w ogóle...
Mam koleżankę diagnozowaną w kierunku raka szyjki macicy, rodziła 4 dzieci praktycznie rok po roku. Jak to tłumaczyli: szyjka była cały czas bardzo dobrze odżywiona, bo ciąża, i nie miała kiedy i jak odpocząć. Te zonki wyszły jej dopiero po zrobieniu jakiejś eksa cytologii, ta zwykła wychodziła zawsze bardzo dobrze.

Odwrotnie na weekendy mam, za to w tyg jest późno i tak spompowanany, że jak gosc hotelowy. Wpada, buziaki z rodzina, chwila przytulania, kąpiel, zje, nastawia budzik i zaraz chrapie... więc jakby nie było...
no właśnie o to mi chodziło :) czyli owu w weekend albo w poniedziałek to jest idealna dla Ciebie sytuacja :)

reklama
Do góry