reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

i wiesz co? Twój facet właśnie wygrał u mnie konkurs na mistera męskości.
Mój chłop to w ogóle nie jest klasycznym chłopem, nie musi sobie nic udowadniac, nie chowa się rprzed problemem. Jak pojawiły się problemy z erekcją to nie udawał, ze wszystko jest okej, wziął na klate, poszedł do seksuologa. Jak wyszły słabne wyniki nasienia to też wziął na klatę, żre suple, nie lubi kasz ale jak mu robię to zje, bo wie, ze trzeba. Raz powiedział mi, ze wkurwia go słonecznik i dynia, bo sie niewygodnie je. A potem sam się skarcił "przecież to takie łatwe, co ja gadam".

Ostatnia edycja:
reklama
Mój chłop to w ogóle nie jest klasycznym chłopem, nie musi sobie nic udowadniac, nie chowa się rpzed problemem. Jak pojawiły się problemy z erekcją to nie udawał, ze wszystko jest okej, wziął na klate, poszedł do seksuologa. Jak wyszły słabne wyniki nasienia to też wziął na klatę, żre suple, nie lubi kasz ale jak mu robię to zje, bo wie, ze trzeba. Raz powiedział mi, ze wkurwia go słonecznik i dynia, bo sie nie wygodnie je. A potem sam się skarcił "przecież to takie łatwe, co ja gadam".
no i tak to powinno wyglądać! 😍

A kojarzysz nazwę? Może to nas uratuje
Tadalafil/Elris. On ma działanie takie, ze bierze facet tabletkę i ona ma działanie, ze jeśli w ciągu 24h od wzięcia nastąpi jakiś bodziec, ze wystąpi podniecenie to erekcja pojawia się bez problemu. Ale nie tak, że staje jakoś bez podniecenia czy cos

reklama
może faktycznie ten cykl był bezowulacyjny, dlatego ten okres taki dziwny, bo się endo nie wytłuściło, bo nie miało do czego? 🤔 Próbuję to wytłumaczyć na każdy możliwy sposób 😝
Może tak. Zobaczymy jak to się rozwinie, jeśli nie dostanę normalnego orkesu w terminie to juznam to za okres i tyle

Do góry