reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Jutro opierdole mojego szefa! Ale mnie wkurwił!
Spycha na mnie obowiązki głównego księgowego z które bierze gruby hajs a każe mi to robić. Jeszcze kurva **** złamas dziś daje mi termin do jutra. Ustawia calle poza godzinami mojej pracy, od tego roku nadgodziny nie są wypłacane tylko mam odbierać. Kiedy kurva jak jeszcze w tym roku nie wyszłam punktualnie z pracy. Jestem taka zła tak nabuzowana, że coś rozjebie.
co za złamas!! mój były szef miał podobnie-przecież praca jest najważniejsza w całym życiu nic innego się nie liczy..potrafil zasnąć paszczą na klawiaturze wieczorami, chociaż z tego to już bekę miałam później 😁 kiedyś nawet jego żona do mnie zapłakana dzwonila czy wyszedł bo jeszcze nie wrócił no cyrk

Jutro opierdole mojego szefa! Ale mnie wkurwił!
Spycha na mnie obowiązki głównego księgowego z które bierze gruby hajs a każe mi to robić. Jeszcze kurva **** złamas dziś daje mi termin do jutra. Ustawia calle poza godzinami mojej pracy, od tego roku nadgodziny nie są wypłacane tylko mam odbierać. Kiedy kurva jak jeszcze w tym roku nie wyszłam punktualnie z pracy. Jestem taka zła tak nabuzowana, że coś rozjebie.
opierdol go! Tak być nie może! W ogóle ja nie rozumiem takiego podejścia do pracownika w dzisiejszych czasach. W tej branży to Ty klasniesz i masz nową robotę, czy oni są głupi i tego nie wiedzą?

co za złamas!! mój były szef miał podobnie-przecież praca jest najważniejsza w całym życiu nic innego się nie liczy..potrafil zasnąć paszczą na klawiaturze wieczorami, chociaż z tego to już bekę miałam później 😁 kiedyś nawet jego żona do mnie zapłakana dzwonila czy wyszedł bo jeszcze nie wrócił no cyrk
Jezu jak mnie wkruzają tacy ludzie, dla których praca to całe życie i wymagają tego od innych. Moja byłą szefowa poleciała na 2 tyg wakacje i z tych wakacji od 7 do 21 pisała miale.

Ja tak samo, właściwie nie mam znajomych bez dzieci. A w towarzystwie dzieciatych czuję się kiepsko, więc wybieram spędzanie czasu ze znajomymi coraz rzadziej.
W pracy mam sporo osób bezdzietnych, tak koło 35-40 rż.
u mnie w pracy każdy ma już duże dzieci raczej albo wcale właśnie, zatem też mam tam taki spokój w sumie psychiczny jeśli chodzi o tą kwestię..chciaz tyle plusów. A znajomi ostatnio którzy mieli być bezdzietni forever wpadli i też na tą chwilę nie mam siły na te spotkania..

Ja tak samo, właściwie nie mam znajomych bez dzieci. A w towarzystwie dzieciatych czuję się kiepsko, więc wybieram spędzanie czasu ze znajomymi coraz rzadziej.
W pracy mam sporo osób bezdzietnych, tak koło 35-40 rż.
U mnie wszystkie bliskie koleżanki mają dziecko, wiec nie mam nawet z kim pogadać na ten temat.. coraz rzadziej sie spotykamy. Ze znajomymi męża tez nam sie nie chce spotykać, bo tam ciagle temat o ich dzieciach i podteksty do nas. Co wejdę na fejsa to ktoś wrzuca, ze w ciąży. Mam wrażenie, ze wszystkim sie udaje tylko nie nam.

opierdol go! Tak być nie może! W ogóle ja nie rozumiem takiego podejścia do pracownika w dzisiejszych czasach. W tej branży to Ty klasniesz i masz nową robotę, czy oni są głupi i tego nie wiedzą?
Ja właśnie w obecnej pracy WRESZCIE tego nie mam, wcześniej zawsze miałam i dlatego szukałam innej.

reklama
Do góry