reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
wiesz, różne są sytuacje. U mnie to był ryzyk, bo my z mężem zarabiamy podobnie, a jak zmieniłam pracę to zaczęlam zarabiać więcej. Więc gdybyśmy stracili moją pensję to nie byłoby łatwo.
Więc wszystko zależy też od indywidualnej sytuacji.
no to jest ciężki temat, fajnie jakby się udało zajść niedługo to po urlopie macierzyńskim można na spokojnie myśleć o zmianie pracy. Ale niestety nie wszystko da się zaplanować 😁 dla mnie to ciężkie, bo zawsze miałam plan na wszystko a teraz nie jest tak lekko 😂

opierdol go! Tak być nie może! W ogóle ja nie rozumiem takiego podejścia do pracownika w dzisiejszych czasach. W tej branży to Ty klasniesz i masz nową robotę, czy oni są głupi i tego nie wiedzą?
Wiesz plotki się szybko rozchodzą, niestety przy jakiejś kawie w kuchni siła rzeczy zszedł temat na sprawy dzieciowe. Dobrze wiedzą, że się staramy i chcą mnie wycisnąć na maksa bo wiedzą że mi potrzebna umowa na nieokreślony

reklama
Do góry