Panda91
Fanka BB :)
A w jakieś dzielnicy będziesz? Może coś podpowiemy z dobrym żarciem w Wawjeszcze nie wiem, po drodze do hotelu rozejrze się co dają jeść w okolicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w jakieś dzielnicy będziesz? Może coś podpowiemy z dobrym żarciem w Wawjeszcze nie wiem, po drodze do hotelu rozejrze się co dają jeść w okolicy
w centrumA w jakieś dzielnicy będziesz? Może coś podpowiemy z dobrym żarciem w Waw
Piątek, sobota i niedziela to moje ulubione dni chodzenia na siłownię bo mało ludzi staram się min. 3 razy w tygodniu. W tamtym byłam 4 razy a w tym dopiero 2 ale w weekend poprawie statystykęw piątek wieczorem na siłkę? Ile razy w tygodniu chodzisz?
No to turbo dobra knajpka to SZUM na Giełdowej. W samym Centrum to najgorzej. A na co masz ochotę? Poszłabym z Tobą, ale trzeba się seksicw centrum
u nas podobnie ale trochę krócej, ale też nie wychodzi po poronieniu a niby wszystko jest dobrze.. wpierdzielam te tabletki metyle sryle i nic. W tym cyklu nawet monitorowaliśmy z ginem i dupa. Jakoś trzeba się trzymać chociaż wiem, nie jest to łatweJa tak na poważnie.
Od niedzieli mam rozkminę.
Nasienie turbodobre.
Endo spoko, owulacje pykają normalnie. Żadnych plamień w trakcie cyklu, to co jest do kuźwy nędzy?
Rok temu ustawiłam pracę tarczycy, to zaszłam. Kutwa, czemu od sierpnia, czyli odkąd dostaliśmy zielone światło po poronieniu, nie potrafimy zajść?
Musiało się się coś po drodze spierdolić.
Zastanawiam się, czy może jest tak, że te turbodobre plemniki dochodzą do komórki i np. stwierdzają, że jest do doopy (Ej chłopaki, beznadziejna laska, nie podbijamy nawet).
Albo dochodzi do zapłodnienia, tylko coś nie odpowiada zarodkowi (Ej, ale tu nora, spadam stąd.)
Coś jest ewidentnie nie halo.
seksij się koniecznie! Na pizze ale właśnie zapowiedzieli jakieś duże opóźnienie, więc skończy się pewnie na czymś na szybko w zlotychNo to turbo dobra knajpka to SZUM na Giełdowej. W samym Centrum to najgorzej. A na co masz ochotę? Poszłabym z Tobą, ale trzeba się seksic
To jeżeli pizza w okolicy Złotych do przy ul Świętokrzyskiej -Spacca Napoliseksij się koniecznie! Na pizze ale właśnie zapowiedzieli jakieś duże opóźnienie, więc skończy się pewnie na czymś na szybko w zlotych
Ja tylko na telefonie.O kurde, do tu są jakieś stopki? Ja w przeglądarce na telefonie nic nie widzę
Haaa... ja byłam wolna pomiędzy związkami ! On miał dziewczynę (w sumie dowiedziałam się po fakcie) i 12 lat więcej ode mnie kręcił mnie, nie był przystojniakiem ale miał to coś i błysk w oku...Brzmi niczym jakieś stowarzyszenie. Opowiesz coś więcej o tym?