Bolilol
Fanka BB :)
ale ze na tej wieży umarła? To by w sumie była piękna śmierć "orgazm, który zabija"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ze na tej wieży umarła? To by w sumie była piękna śmierć "orgazm, który zabija"
A w którym jesteś dc? Może za wcześnie zaczęłaś robićnie ogarniam tych testów owulacyjnych, robię od 3 dni, jeszcze ani jeden nie był pozytywny, we wtorek wieczorem miałam mega blada kreskę, w środę rano była ciemniejsza ale test jeszcze nie był pozytywny , wieczorem już kreska była mniej wyraźną, dzisiaj rano znowu mocniejsza a teraz jak zrobiłam to prawie jej nie ma. Cały czas robię testy tego same producenta, te z Rossmana. Coś czuję że owulki w tym msc nie będzie . Miałyście może podobną sytuację z tymi testami?
Na dzisiaj zaliczonezałożymy Ci gumke recepturke na nadgarstek i za każde wymyślanie sobie zmartwienia będziemy Ci nią strzelać ;> zamiast się martwić zastrzykiem zajmij się namawianiem starego na trzonowanie - zajmijmy się realnymi problemami
nie, spoczko owu była, powyżej 10 jestPrzyszły mi wyniki progesteronu który dziś robiłam (8dpo) 12,70 NG/mL. Lipka?
i zemdleją? (wyobraziłam sobie mdlejace plemniki )Na dzisiaj zaliczone
Za często też niedobrze, plemniki będą słabe.
Jeśli jeszcze udzieli im się nastrój starego to zemdleją i nie powstanąi zemdleją? (wyobraziłam sobie mdlejace plemniki )
pokażesz cycki to wstanąJeśli jeszcze udzieli im się nastrój starego to zemdleją i nie powstaną