reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Niektóre dziewczyny maja bardzo krotki pik. I robia kilka razy dziennie jesli jiz kreska ciemnieje. Tzn mogłaś mieć pik w ciągu dnia, a wieczorem juz bylo po.
Proponowałabym Ci następnym razem spróbować robic więcej testow, żeby zobaczyć czy tak jest u ciebie.
Ja akurat na spokojnie wykryje pik jesli robie raz dziennie, jak wiem ze sie zbliża czasami zrobie jeszcze test z rana dla pewności.
Rzeczywiście, ma to sens, o tym nie pomyślałam, może dlatego że w tamtym miesiącu miałam bardzo wyraźny pik. No trudno, wychodzi na to że przegapiłam pik, ale pociesza mnie to że w tym cyklu kochamy się co drugi dzień a w tym tygodniu codziennie więc nic się raczej nie stało że przegapiłam pik.

właśnie, mówcie, bo Bolilolowi się nudzi
Już obgadalyście miejsca do bzykania, wibratory, kupę?

More GIF by Shorty Awards

Nudzi mi się w tym pociągu, mówcie coś 😁
W poniedziałek zaczynam urlop i tak się cieszyłam że jeszcze tylko jutro i wolne a już nam zapowiedzieli że jutro nadgodziny, więc będę jutro 10 godzin czekać na rozpoczęcie urlopu😅
A tak poza tym, gotuje zupę pomidorową 😁ale najchętniej poszłabym spać, krótko spałam w nocy

reklama
W poniedziałek zaczynam urlop i tak się cieszyłam że jeszcze tylko jutro i wolne a już nam zapowiedzieli że jutro nadgodziny, więc będę jutro 10 godzin czekać na rozpoczęcie urlopu😅
A tak poza tym, gotuje zupę pomidorową 😁ale najchętniej poszłabym spać, krótko spałam w nocy
co to za nieludzkie praktyki! Nadgodziny w piątek?!

Do góry