Bolilol
Fanka BB :)
a już z Ciebie coś ładniejszego leci czy dalej rdza?A mnie głowa rozbolala chyba ze stresu wiec siedzenia jak bułka ciąg dalszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a już z Ciebie coś ładniejszego leci czy dalej rdza?A mnie głowa rozbolala chyba ze stresu wiec siedzenia jak bułka ciąg dalszy
rdza daleja już z Ciebie coś ładniejszego leci czy dalej rdza?
Musisz uspokoić się z tym zamartwianiem! Ten zastrzyk też normalnie jest rpzepisywany, jakby nie działał to by nie byłTak czytam i zivafert to nie do końca to samo co ovitrelle …i już zaczynam rozkminiać, czy nie będzie mniej skuteczny…
Chciałam dać linka do filmuTak kajak też mnie zadziwił. Mój by powiedział, że chcę go utopić hahah
Jako ta, która wstawia najwięcej obrazków to czekam na film a nie sam opis ;P
Ja to taka jestem, ciągle coś mnie martwi, z jednego w drugieMusisz uspokoić się z tym zamartwianiem! Ten zastrzyk też normalnie jest rpzepisywany, jakby nie działał to by nie był
założymy Ci gumke recepturke na nadgarstek i za każde wymyślanie sobie zmartwienia będziemy Ci nią strzelać ;> zamiast się martwić zastrzykiem zajmij się namawianiem starego na trzonowanie - zajmijmy się realnymi problemamiTak czytam i zivafert to nie do końca to samo co ovitrelle …i już zaczynam rozkminiać, czy nie będzie mniej skuteczny…
po co się bawić w gumke recepturkę. Kopa na dupe i tylezałożymy Ci gumke recepturke na nadgarstek i za każde wymyślanie sobie zmartwienia będziemy Ci nią strzelać ;> zamiast się martwić zastrzykiem zajmij się namawianiem starego na trzonowanie - zajmijmy się realnymi problemami