aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak często myjesz włosy? Długie?Ja też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Nobla
a to mi właśnie nie pasi i do tego muszę myć włosy codziennie. Chyba, ze mam home office to czasem sobie daruje. A po suchym szmponie włosy są brudne ale jest to ukryte i ja nie mogę znieść tej świadomościJa też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Nobla
Uchyl rąbka tajemnicy.Wzięłam się za wypełnianie ankiet do Bociana, o mamoooo, ile pytań!
To my opanowaliśmy figury wannowe xDtak często idziemy się kąpać a lądujemy w wyrze xD
To ja już wolę tego pierwszego no chyba ,że mi ktoś jakiś sorbet podsunie albo śmietankowe...Ja nie lubię , poza takimi o smaku słonego karmelu albo czekolady
Ja już nic dzisiaj do ust nie wkładam poza jeszcze budyniem, który przecież trzeba zjeść skoro zrobiony.
ja mam problem w płodne - chcieć chcę, ale mam problem z dojściem. W tym miesiącu jakiś cud nastąpiłU mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
Ja zaraz spadam Środę trzeba świętowaćCelebrowałam
zazdroszczę!Celebrowałam