LadyCaro
Fanka BB :)
no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spaćnie spij w mokrych, bo sie niszczá
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spaćnie spij w mokrych, bo sie niszczá
U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....Wiesz @Bolilol z jednej strony ja rozumiem, że kobieta zawsze "może", a facet niekoniecznie, ale kurde, można się zmobilizować, wiem, że fajniej jest jak wychodzi to na spontanie i bez spiny, ale nie zawsze się tak da....
i o to chodziło!ej rozesmiałam się na głos
weź co ja poczne jak już po testowaniachspokojnie, najpóźniej 20.02 już mi faza na dwójki przejdzie
trącnąć kulę xD lejeeeeeU mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
u mnie za kazdym razem niedosuszenie wlosow powoduje atak zatok.A ja myję rano i czasami z takimi lekko mokrymi jeszcze wychodzę z domu. Jak umyję wieczorem to rano mam mehehehe na głowie. Nie wiem co gorsze
Jezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spać
A ile Stary ma lat?U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
O, ja też!!!Jezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!
U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....