Avy
Fanka BB :)
odbijesz sobie w sobotęzazdroszczę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odbijesz sobie w sobotęzazdroszczę!
No podobna micha będzie
Miałam do pasa, ścięłam do ramion. Myję codziennie. Chyba, że mam takieeegooo lenia, że nastawiam się, że umyje rano. Ale jak wstaje 5:10 to mi się nigdy nie chce i biorę suchy szamponA jak często myjesz włosy? Długie?
wiesz co, oni przed wizytą każą uzupełnić takie ankiety online na profilu pacjenta. I u faceta to krótko, a u kobiety jest tego trochę. Jakie były badania, co w nich wyszło. U mnie był problem z lekami przyjmowanymi na stałe, z chorobami przewlekłymi, musiałam pokminic czy byłam leczona onkologicznie.Uchyl rąbka tajemnicy.
Nas też to czeka, ale jakby to ująć- na żywca bez przygotowań, to mogą nas zaskoczyć zapewne.
I co będzie, jak się zatnę przy którymś z pytań? A będą nimi strzelać, jak na strzelnicy.
Wstyd, grzybnia i kikinda.
o rety jak sobie odbije!odbijesz sobie w sobotę
To pytanie u kobiet, a brak u facetów wynika z tego, że my jesteśmy w ciąży. Ale fakt, kolejny raz nierówność.wiesz co, oni przed wizytą każą uzupełnić takie ankiety online na profilu pacjenta. I u faceta to krótko, a u kobiety jest tego trochę. Jakie były badania, co w nich wyszło. U mnie był problem z lekami przyjmowanymi na stałe, z chorobami przewlekłymi, musiałam pokminic czy byłam leczona onkologicznie.
A najbardziej mnie wkurzylo, że u kobiety było pytanie czy była pani leczona psychiatrycznie: tak/nie, a u faceta nie. To mój jakiś wrażliwy punkt widocznie, bo trochę się pobulwersowalam
Na pewno nie! Znam dużo pozytywnych opinii o tej klinice, na pewno będzie dobrze.o rety jak sobie odbije!
Chyba że wrócimy z tego Bociana w trzonowym nastroju
Ja od 14 dc do okresu czuje te jajniki , zazwyczaj prawy bardziej. Też jak bede u gin to zapytam oco kaman, czy taka moja uroda czy co czy PMs tak u mnie wyglądaCzy was też kłują jajniki po owulacji?
Czy tylko ja mam jakieś takie chujoobjawy niewiadomego pochodzenia?
Może to cionsz już 3dpo
W Invimedzie w męskim wywiadzie też jest pytanie o leczenie psychiatryczne.wiesz co, oni przed wizytą każą uzupełnić takie ankiety online na profilu pacjenta. I u faceta to krótko, a u kobiety jest tego trochę. Jakie były badania, co w nich wyszło. U mnie był problem z lekami przyjmowanymi na stałe, z chorobami przewlekłymi, musiałam pokminic czy byłam leczona onkologicznie.
A najbardziej mnie wkurzylo, że u kobiety było pytanie czy była pani leczona psychiatrycznie: tak/nie, a u faceta nie. To mój jakiś wrażliwy punkt widocznie, bo trochę się pobulwersowalam
Będzie dobrzeo rety jak sobie odbije!
Chyba że wrócimy z tego Bociana w trzonowym nastroju