Avy
Fanka BB :)
Oni też teoretycznie mogą tylko leżeć. Tzn. tylko jedna część ciała ma staćA ile Stary ma lat?
No wiesz, my tak naprawdę możemy leżeć tylko ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oni też teoretycznie mogą tylko leżeć. Tzn. tylko jedna część ciała ma staćA ile Stary ma lat?
ja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotowaćJezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!
A to Wy pakiet eko, razem?ja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotować
35 ale jak jak nie mogę to zrobię i zaraz mi się zachciewaA ile Stary ma lat?
Dzisiaj środa35 ale jak jak nie mogę to zrobię i zaraz mi się zachciewa
Ja nie lubię , poza takimi o smaku słonego karmelu albo czekolady35 ale jak jak nie mogę to zrobię i zaraz mi się zachciewa
Ja też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Noblaja to w ogóle mam lenia jeśli chodzi o kąpiele wieczorem xD przeciągam i rpzeciągam, a Stary wie, że jak mamy iść się kąpać to musi mi dać znać 15 minut wcześniej bo muszę się psychicznie przygotować
tak często idziemy się kąpać a lądujemy w wyrze xDA to Wy pakiet eko, razem?
Ja już nic dzisiaj do ust nie wkładam poza jeszcze budyniem, który przecież trzeba zjeść skoro zrobiony.Dzisiaj środa