reklama
Avy
Fanka BB :)
Czy ktoś może mnie kopnąć w dupe, zebym poszła umyć włosy bo znów będę w mokrych spać

aurii_orelii
Pregnyl albo Zivafert?W ogóle ja nie dostałam ovi, jakiś inny preparat, kurde nazwy nie pamiętam....
Nasturtium
Ten drugiPregnyl albo Zivafert?
Bolilol
kopnelabym Cię, ale sama chodzę spać w mokrych, więc to by było niewłaściweCzy ktoś może mnie kopnąć w dupe, zebym poszła umyć włosy bo znów będę w mokrych spać
Leanne
nie spij w mokrych, bo sie niszczáCzy ktoś może mnie kopnąć w dupe, zebym poszła umyć włosy bo znów będę w mokrych spać
Avy
Jak to?nie spij w mokrych, bo sie niszczá![]()
Avy
A ja myję rano i czasami z takimi lekko mokrymi jeszcze wychodzę z domu. Jak umyję wieczorem to rano mam mehehehe na głowie. Nie wiem co gorszekopnelabym Cię, ale sama chodzę spać w mokrych, więc to by było niewłaściwe![]()

Leanne
dr google mówi :Mokry włos ma odchyloną łuskę co równa się z tym, że jest bardziej podatny na uszkodzenia. Tego typu nawyki jak zasypianie z mokrymi włosami co jest równoznaczne z częstym pocieraniem mokrych włomów o poduszkę mogą spowodować pogorszenie się ich kondycji, matowość czy też problemy z kruszeniem oraz łamliwością.Jak to?
padam dzis na pysk wiec skorzystalam z DrGoogla
reklama
LadyCaro
ej rozesmiałam się na głos
Podziel się: