reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jak tak będziecie nakurwiać tyle postów dziennie to szanse są realne 🤣
Nie no... wtedy musiałybyśmy pisać średnio 94 strony dziennie do końca miesiąca.
Licząc, że na stronie jest 10 postów to daje 940 posty dziennie. 39 postów na godzinę. Post co 1,5 minuty.
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo wtedy na bank nie nadrobię.

reklama
Trzeba bylo odpowiedzieć
"ŁoPanie ja zawsze gotowa" ale mógłby opacznie zrozumieć 🤣😁
Ale skoro wczoraj "były sexy", to do dziś plemniki na pewno dożyją, i jak chłop nie domaga, to też nie spinaj się, jeśli nasienie jest dobre i po prostu jutro dajcie czadu... ale ja się na zastrzykach nie znam.
Był taki film, "Zawsze gotowy".... Klasyk 🥲

Wzięłam się za wypełnianie ankiet do Bociana, o mamoooo, ile pytań! o_O
na te, na które nie odpowiesz będziesz musiała odpowiedzieć w gabinecie :p ja myslalam, ze sobie uzupełnię po wizycie, ale okazalo sie, ze juz mi zabrali dostep do tych ankiet, bo to jest tylko do pierwszej wizyty. warto tez pozalaczac wyniki tam gdzie sie da, zeby mieli podglad to nie bedziesz musiala targac wszystkiego ze soba za kazdym razem :)

Trzeba bylo odpowiedzieć
"ŁoPanie ja zawsze gotowa" ale mógłby opacznie zrozumieć 🤣😁

I odp na pytanie czy dzis musi być, bo bedzie doopa:
Ale skoro wczoraj "były sexy", to do dziś plemniki na pewno dożyją, i jak chłop nie domaga, to też nie spinaj się, jeśli nasienie jest dobre i po prostu jutro dajcie czadu... ale ja się na zastrzykach nie znam.
No ja myślę podobnie, i mój chłop też, on trochę o tym czyta i już mi zajechał tekstem, że przecież do 3 dni to spokojnie powinny przeżyć....No i miał przecież przedmiot "patologie ciąży" na studiach, nie ważne, że ponad 20 lat temu :D.

reklama
Do góry