reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Wzięłam się za wypełnianie ankiet do Bociana, o mamoooo, ile pytań! o_O
Noo... masakra z tym jest. W Invimedzie było pytanie czy w ciągu ostatnich trzech miesięcy był ktoś z nas narażony na zakażenie krwi (czy jakoś tak). Nie mogłam w pierwszej chwili się kapnąć o co kaman. Okazało się, że trzeba było napisać ile razy była krew pobierana 🙈

Tak właśnie!
Mnie to zawsze śmieszy jak lekarz mówi "dzisiaj i jutro powinni się Państwo starać". Kurde, normalnie powiedzieliby ruchać, seksić zwał jak zwał :D
może to trochę inna kategoria, nie wiem czy Wam mówiłam, ale naostatniej wizycie u gina na usg powiedział, że mam 12mm endo i mówię, że małe jak na mnie a on mi odpowiedział "nie ma się do czego przypierdalać" xD

Ciekawe jakie są szanse, że dobijemy do 2222 strony 🤔

Season 5 Nbc GIF by The Office

reklama
mi powiedział wczoraj spojrzawszy wpierw na usg pęcherzyka później dokonując cieżkich obliczeń matematycznym równocześnie zerkajać w stronę kalendarza: "w sobote będzie gotowa pani na stosunek"
Trzeba bylo odpowiedzieć
"ŁoPanie ja zawsze gotowa" ale mógłby opacznie zrozumieć 🤣😁

@Nasturtium
I odp na pytanie czy dzis musi być, bo bedzie doopa:
Ale skoro wczoraj "były sexy", to do dziś plemniki na pewno dożyją, i jak chłop nie domaga, to też nie spinaj się, jeśli nasienie jest dobre to po prostu jutro dajcie czadu... ale ja się na zastrzykach nie znam.

Ostatnia edycja:
Do góry