reklama
Avy
Fanka BB :)
Noo... masakra z tym jest. W Invimedzie było pytanie czy w ciągu ostatnich trzech miesięcy był ktoś z nas narażony na zakażenie krwi (czy jakoś tak). Nie mogłam w pierwszej chwili się kapnąć o co kaman. Okazało się, że trzeba było napisać ile razy była krew pobieranaWzięłam się za wypełnianie ankiet do Bociana, o mamoooo, ile pytań!
LadyCaro
może to trochę inna kategoria, nie wiem czy Wam mówiłam, ale naostatniej wizycie u gina na usg powiedział, że mam 12mm endo i mówię, że małe jak na mnie a on mi odpowiedział "nie ma się do czego przypierdalać" xDTak właśnie!
Mnie to zawsze śmieszy jak lekarz mówi "dzisiaj i jutro powinni się Państwo starać". Kurde, normalnie powiedzieliby ruchać, seksić zwał jak zwał
Brownie1992
Moderator
You made my day ❤
Avy
Pamiętammoże to trochę inna kategoria, nie wiem czy Wam mówiłam, ale naostatniej wizycie u gina na usg powiedział, że mam 12mm endo i mówię, że małe jak na mnie a on mi odpowiedział "nie ma się do czego przypierdalać" xD
Panda91
Odpowiedziełam najgorzej. Westchnęłam umęczona i powiedziałam "uf. dobrze, że weekend". A on na to "tak, wiem, że czasem ciężko się zebrać...". Tylko, ze on ma z 55 lat... ;DBłagam, powiedz, że odpowiedziałaś coś na zasadzie "ale ja już dzisiaj będę gotowa"
Owulacja
Przecież to znany lekarzYou made my day ❤
Brownie1992
Moderator
Jak tak będziecie nakurwiać tyle postów dziennie to szanse są realneCiekawe jakie są szanse, że dobijemy do 2222 strony
Avy
reklama
królowa_kresek😉🙃
Trzeba bylo odpowiedziećmi powiedział wczoraj spojrzawszy wpierw na usg pęcherzyka później dokonując cieżkich obliczeń matematycznym równocześnie zerkajać w stronę kalendarza: "w sobote będzie gotowa pani na stosunek"
"ŁoPanie ja zawsze gotowa" ale mógłby opacznie zrozumieć
@Nasturtium
I odp na pytanie czy dzis musi być, bo bedzie doopa:
Ale skoro wczoraj "były sexy", to do dziś plemniki na pewno dożyją, i jak chłop nie domaga, to też nie spinaj się, jeśli nasienie jest dobre to po prostu jutro dajcie czadu... ale ja się na zastrzykach nie znam.
Ostatnia edycja:
Podziel się: