Bolilol
Fanka BB :)
za późnoTylko nie traktuj moich kalkulacji jako wyzwania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za późnoTylko nie traktuj moich kalkulacji jako wyzwania
no a co innego?masz na myśli proseko, które dostałam dziś w pracy?
Ty ale faktycznie mało wody pije ostatnio! Może to o to chodzino a co innego?
chciałam oznajmić że właśnie opierd.lismy rodzinnie kebaby xl z podwójnym mięskiem mąż to chyba xxxlCzy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
A dlaczego, gdzie będziesz jechać?w ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spam
no do WawyA dlaczego, gdzie będziesz jechać?
nie no kurde tu się i tak nie da normalnie nawet zjeść, bo już jest 6 stron do przoduJak tak będziecie nakurwiać tyle postów dziennie to szanse są realne
Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Od jutra szykujcie się na 94 strony dziennienie no kurde tu się i tak nie da normalnie nawet zjeść, bo już jest 6 stron do przodu
Nie wiem kiedy @Bolilol trzonuje po te 1.5 godziny jak nonstop napierdzielanie no kurde tu się i tak nie da normalnie nawet zjeść, bo już jest 6 stron do przodu