reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mam jeszcze pytanie- jak dzisiaj o 16 dostałam zastrzyk to seks jutro i na przykład pojutrze będzie ok? Czy dzisiaj też jednak powinien być? Tak szybko ten pęcherzyk ma szansę pęknąć? Stary widzę total zgon, obawiam się, że nic z tego nie będzie :(
ja myślę tak: zmykaj już tam pichcić kolację i bier sama go w obroty 💃 :)

reklama
A w ogóle jeśli pęcherzyk teraz po zastrzyku nie pęknie to oznacza, że stymulacja nie ma sensu? O to zapomniałam zapytać …
Statystycznie chyba bardziej prawdopodobne, że pęknie 🙃
A nawet jeśli nie pęknie tym razem, to wg mojego gina nie znaczy, że w kolejnym też nie pęknie, więc stymulacji to nie wyklucza.

Najlepiej jeszcze dzisiaj.
Mi lekarka mówiła, że najpierw ruchańsko, po nim zapodać zastrzyk i następnego dnia też ruchańsko.
IMG_20230208_185249.jpg

Tak właśnie!
Mnie to zawsze śmieszy jak lekarz mówi "dzisiaj i jutro powinni się Państwo starać". Kurde, normalnie powiedzieliby ruchać, seksić zwał jak zwał :D
mi powiedział wczoraj spojrzawszy wpierw na usg pęcherzyka później dokonując cieżkich obliczeń matematycznym równocześnie zerkajać w stronę kalendarza: "w sobote będzie gotowa pani na stosunek"

mi powiedział wczoraj spojrzawszy wpierw na usg pęcherzyka później dokonując cieżkich obliczeń matematycznym równocześnie zerkajać w stronę kalendarza: "w sobote będzie gotowa pani na stosunek"
Błagam, powiedz, że odpowiedziałaś coś na zasadzie "ale ja już dzisiaj będę gotowa" 🤣

reklama
Do góry