reklama
Elph
Fanka BB :)
Nic :/ 16dc, ale u mnie trzy ostatnie cykle była owu w 30-35dc, jedynie poprzedni cykl miałam jak człowiek czyli owu w 16dc i cykl długości 29 dni. Także jeszcze jest szansa że coś ruszy, wiadomo dobre i to ale wkurzają mnie te długie cyklemogę Cię wrzucić na pauzujący zupełnie nic ciekawego nie było? Który jesteś dc?
Nasturtium
Ja tam jem od weekendu prawie cały czas. I nadal jestem niedojedzona, a jednocześnie mam bebzon pożarciowy.Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Bolilol
już sobie fachowy segregator z teczkami zrobiłam na razie chyba nie mam gdzie ich załączyćna te, na które nie odpowiesz będziesz musiała odpowiedzieć w gabinecie ja myslalam, ze sobie uzupełnię po wizycie, ale okazalo sie, ze juz mi zabrali dostep do tych ankiet, bo to jest tylko do pierwszej wizyty. warto tez pozalaczac wyniki tam gdzie sie da, zeby mieli podglad to nie bedziesz musiala targac wszystkiego ze soba za kazdym razem
królowa_kresek😉🙃
Ja mam tak od 6 latCzy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Bolilol
w ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spamNie no... wtedy musiałybyśmy pisać średnio 94 strony dziennie do końca miesiąca.
Licząc, że na stronie jest 10 postów to daje 940 posty dziennie. 39 postów na godzinę. Post co 1,5 minuty.
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo wtedy na bank nie nadrobię.
Bolilol
więcej pić!Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Avy
Tylko nie traktuj moich kalkulacji jako wyzwaniaw ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spam
LadyCaro
masz na myśli proseko, które dostałam dziś w pracy?więcej pić!
reklama
Wika.00
Proszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen
Trochę opóźniona reakcja ale wirtualnie przytulam
Podziel się: