reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
mogę Cię wrzucić na pauzujący :) zupełnie nic ciekawego nie było? Który jesteś dc?
Nic :/ 16dc, ale u mnie trzy ostatnie cykle była owu w 30-35dc, jedynie poprzedni cykl miałam jak człowiek czyli owu w 16dc i cykl długości 29 dni. Także jeszcze jest szansa że coś ruszy, wiadomo dobre i to ale wkurzają mnie te długie cykle :(

na te, na które nie odpowiesz będziesz musiała odpowiedzieć w gabinecie :p ja myslalam, ze sobie uzupełnię po wizycie, ale okazalo sie, ze juz mi zabrali dostep do tych ankiet, bo to jest tylko do pierwszej wizyty. warto tez pozalaczac wyniki tam gdzie sie da, zeby mieli podglad to nie bedziesz musiala targac wszystkiego ze soba za kazdym razem :)
już sobie fachowy segregator z teczkami zrobiłam :D na razie chyba nie mam gdzie ich załączyć 🤔

Nie no... wtedy musiałybyśmy pisać średnio 94 strony dziennie do końca miesiąca.
Licząc, że na stronie jest 10 postów to daje 940 posty dziennie. 39 postów na godzinę. Post co 1,5 minuty.
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo wtedy na bank nie nadrobię.
w ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spam 😅

reklama
Do góry