reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mam jeszcze pytanie- jak dzisiaj o 16 dostałam zastrzyk to seks jutro i na przykład pojutrze będzie ok? Czy dzisiaj też jednak powinien być? Tak szybko ten pęcherzyk ma szansę pęknąć? Stary widzę total zgon, obawiam się, że nic z tego nie będzie :(

reklama
A ja wracam z monitoringu i dalej brak pęcherzyka dominującego :/
Także ja się z testowaniem w lutym nie wyrobię, @Bolilol to nie wiem na co mnie wpisać, tryb pauzujący? :p albo nie wpisywać i już :D

Gin mi powiedziała żeby sobie robić testy owulacyjne, one wszystkie działają tak samo czy polecacie coś z allegro?
mogę Cię wrzucić na pauzujący :) zupełnie nic ciekawego nie było? Który jesteś dc?

no endo boskie. Słuchaj, masz w końcu pierwszą realną szansę na ciążę 😍 w sobotę wybieramy Ci dzień na testowanie w lutym 😍😍😍
Jezu, jaka Ty jesteś kochana 🤍. Masz mega dar podnoszenia ludzi z podłogi❤️
Czy Twoim zdaniem powinnam też zbadać proga jeśli pęcherzyk pęknie? Lekarka powiedziała, że jeśli chcę to mogę około 15.02…nie za wcześnie?

Mam jeszcze pytanie- jak dzisiaj o 16 dostałam zastrzyk to seks jutro i na przykład pojutrze będzie ok? Czy dzisiaj też jednak powinien być? Tak szybko ten pęcherzyk ma szansę pęknąć? Stary widzę total zgon, obawiam się, że nic z tego nie będzie :(
to z ulotki

Załączniki

• 43341da7-daf1-4365-8b38-83456016f81f.jpeg
    43341da7-daf1-4365-8b38-83456016f81f.jpeg
    17,1 KB · Wyświetleń: 69
Jezu, jaka Ty jesteś kochana 🤍. Masz mega dar podnoszenia ludzi z podłogi❤️
Czy Twoim zdaniem powinnam też zbadać proga jeśli pęcherzyk pęknie? Lekarka powiedziała, że jeśli chcę to mogę około 15.02…nie za wcześnie?
zbadałabym na Twoim miejscu, żeby zobaczyć jak wygląda prog w 7dpo - i chyba bym poszła w przyszły czwartek ;)

Najlepiej jeszcze dzisiaj.
Mi lekarka mówiła, że najpierw ruchańsko, po nim zapodać zastrzyk i następnego dnia też ruchańsko.

będzie będzie! daj mu chwilę na przełączenie się z trybu pracy, kolacyjka, winko i jazda!!! <3

reklama
Do góry